Rocío Carrasco i Antonio David Flores

La neboda d'Aznar: «Soc una dona maltractada, però em crec Antonio David Flores»

Aran Aznar llança un missatge de suport a Antonio David i qüestiona el testimoni de Rocío Carrasco

La docusèrie sobre la vida de Rocío Carrasco ha provocat incomptables reaccions de tota índole. Molta gent està donant la seva opinió sobre un testimoni que ha deixat gelada una gran part de la societat espanyola. Si bé el discurs general és a favor del relat de la filla de Rocío Jurado, hi ha persones que no pensen així, com Aran Aznar.

Un d'aquests exemples el trobem en el cas d'aquesta dona que, com a víctima de maltractament, se li ha preguntat per aquest tema. En declaracions a 'Europa Press', la neboda de José María Aznar ha opinat sobre l'assumpte en qüestió.

La controvertida neboda de l'expresident del Govern assegura que no ha vist el documental, però sí que s'ha assabentat del que surt en alguns episodis. La raó principal, que el seu advocat és el d'Antonio David Flores.

Sense pensar-s'ho dues vegades, Aran s'ha mostrat contrària a l'opinió predominant. «Jo soc una dona maltractada i no m'ha fet falta altaveu. Tinc judicis, denúncies i ordres d'allunyament. I tinc ferides i proves», ha començat.

La neboda de José María Aznar posa en dubte el testimoni de Rocío Carrasco

«Jo soc víctima de maltractaments, i d'això se'n surt. Jo això de Rociíto no ho he escoltat, però que els jutges no li donen la raó i no la recolzen en res, ho sento, però no m'ho crec», ha prosseguit.

A més, la neboda d'Aznar aclareix que «Realment, no conec la seva història ni he parlat amb ella. Jo sé el que és ser una dona maltractada i no sortiria a càmera rient, i menys després de tants anys. I si un jutge no ha dit res, no soc ningú per jutjar, però jo no me la crec», ha apuntat.

«En aquest país et cuiden perquè no arribis a morir a mans del teu maltractador. Dones maltractades, si us plau, sortiu d'aquí, que es pot, perquè no hem de morir en mans del nostre maltractador. És possible sortir-se'n. Fa por denunciar, però la Policia i els serveis socials et protegeixen».

Aran va ser maltractada per dues parelles diferents, si bé ha assenyalat que, al seu moment, no se la va escoltar. «Ho vaig explicar al meu representant, que ho va portar a la televisió, i li van dir que era un tema massa escabrós».

«Jo soc víctima la primera vegada, però la segona, la tercera o la quarta ho trio jo. I si moro ho trio jo. Així que a la primera que et passi cal parar-ho, sense por, que et protegeix tothom», ha afirmat.

«Jo estic a favor d'Antonio David, ho sento»

Sobre el relat de Rocío Carrasco, opina que «pel que llegeixo a les xarxes i els pocs vídeos que he vist, no em sembla que la seva història sigui de maltractament. Sobretot quan els jutges no ho diuen, perquè de seguida agafen el maltractador i el fiquen a la presó, que jo ho he viscut».

«Si els jutges diuen que no, jo ho sento. Jo no soc ningú per creure-me-la o per no creure-me-la, però no crec que sigui una dona maltractada. I menys venent el relat a la tele per dos milions d'euros quan ni els seus fills li parlen», ha exposat.

«Jo estic a favor d'Antonio David, ho sento. Soc una dona maltractada, però si un jutge no fica aquesta persona a la presó i rebutja les proves, hi ha alguna cosa que no quadra».

Finalment, ha parlat de 'Sálvame'. «Carlota Corredera em matarà, Jorge Javier Vázquez em matarà, però ho sento, és el que penso. Al món hi ha llibertat d'expressió», ha finalitzat.