Fotomuntatge d'Iván Martín i Anna Ferrer

Anna Ferrer confessa que té una nova il·lusió després de trencar amb Iván Martín

Anna Ferrer ha deixat d'amagar els seus sentiments

Anna Ferrer va paralitzar el món del cor quan el seu entorn va filtrar que estava travessant una crisi sentimental important. Ha estat molt de temps al costat de l'actor Iván Martín, però ha descobert que és més feliç lluny d'ell i ha actuat en conseqüència. Recentment ha confessat que té una nova il·lusió: gaudir de la Fira de Sevilla i oblidar-se dels problemes.

Anna Ferrer és coneguda per ser filla de Paz Padilla, però el pas del temps l'ha convertit en un rostre completament independent. És empresària i treballa d'influencer, així que no necessita la fama dels seus cognoms per fer-se un lloc als mitjans. La premsa segueix els seus moviments, per això ha estat ella la que ha confessat que torna a estar il·lusionada.

Primer pla d'Anna Ferrer mig somrient i mirant a càmera
Anna Ferrer s'ha convertit en un referent dins del món de la moda. | Europa Press
 

Anna vol evitar qualsevol escàndol que faci malbé la seva intimitat, motiu pel qual ha fet un pas endavant per confessar el que està succeint. S'han pres unes petites vacances per viatjar a Sevilla i gaudir de la Fira d'Abril, encara que continua afectada. Mai va pensar que la seva relació sentimental es trencaria d'una manera tan sobtada, però ha de continuar caminant.

Anna té una mestra perfecta: Paz Padilla, qui li ha ensenyat que el més intel·ligent és explicar la veritat i ser honesta. La influencer, segons publica la revista Semana, estava cansada d'Iván Martín perquè s'havia adonat que no el necessitava. El seu entorn assegura que a la relació existia certa dependència fins que la filla de Paz va donar un cop a taula.

Iván Martín continua tenint contacte amb la seva antiga família política perquè realment no ha passat res greu. Simplement es va independitzar amb Ferrer en un pis situat al centre de Madrid i tots dos es van adonar que s'havien precipitat. Abans de tenir un problema més gran van decidir acabar la seva història d'una manera discreta, però algú va filtrar el que estava passant.

Anna Ferrer està arrasant a la seva nova vida

Anna ha arribat a la Fira de Sevilla sent una dona soltera i no ha trigat a convertir-se en el centre de totes les mirades. Té un gust excel·lent, per això moltes marques volen comptar amb ella per patrocinar els seus productes. Tot i que sentimentalment segueix tocada, ha recuperat la il·lusió per la seva feina i té més projectes que mai.

Imatge d'Anna Ferrer abraçant al seu xicot Iván Martín
Anna Ferrer i Iván Martín han estat tres anys junts. | Europa Press
 

La influencer, segons ha explicat la seva mare, està preparant una cosa que arribarà el pròxim estiu i que donarà molt de què parlar. És empresària, de fet ha rebut diversos premis perquè el seu camí al món dels negocis és perfecte. Sempre té un somriure preparat per a tots els periodistes, encara que de la seva ruptura prefereix no parlar-ne.

La filla de Paz Padilla sabia que algú havia filtrat la seva separació, així que no va tenir més remei que donar explicacions a les seves xarxes. Però no ha guanyat diners gràcies a aquesta qüestió i tot fa pensar que no tornarà a tractar el tema.

«És estrany que dues persones que han estat felices durant tant de temps, avui s'hagin de separar per ser-ho. Iván i jo hem compartit tant aquests tres anys, que només puc donar-li les gràcies per cada minut, per cuidar-me i donar-me suport», va escriure Ferrer.

Anna Ferrer envia un missatge important

Anna ha aprofitat la seva estada a Sevilla per felicitar Paz Padilla pel Dia de la Mare i el seu missatge ha emocionat tothom. L'andalusa ha estat acomiadada de Telecinco, un fet que ha posat en mans dels seus advocats, però pot estar tranquil·la. Sempre podrà comptar amb el suport de la seva filla, qui sent autèntica passió per ella.

La influencer ha publicat una fotografia molt especial i ha escrit unes paraules carregades d'emoció. «El meu exemple de sacrifici, feina, fortalesa, humilitat, alegria i bondat. T'estimo i estic molt orgullosa de tu i tot el que estem creant juntes».