Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall

Anne Igartiburu s'atreveix a explicar la veritat sobre el pare de la seva filla Noa

Anne Igartiburu sempre ha comptat amb el suport dels seus tres fills

Anne Igartiburu és una de les figures més característiques a la televisió del nostre país. Així ho confirmen els seus més de 20 anys davant de les càmeres de RTVE fent gala del seu carisma i afecte. A més, Anne Igartiburu coneguda per donar les populars Campanades a La 1.

No obstant això, la seva vida no es limita només a la feina. És mare de tres fills, a qui dedica tota la seva energia i temps lliure. La presentadora ha compaginat sempre totes les facetes.

Una de les seves parelles de les quals més ressò es va fer va ser l'empresari i amic íntim del rei Felip, Álvaro Fuster; però per la seva vida han passat més amors: Fran Rivera, Israel Lacho o Feliciano López. 

Tanmateix, qui li va robar el cor va ser el ballarí Igor Yebra, amb qui van ser pares per primer cop. A la seva vida va arribar Noa el 2001, a qui van adoptar a l'Índia. Més tard, va arribar Carmen, nascuda el 2011 i va arribar a la seva vida el 2014. Finalment, va néixer el petit Nicolau, únic fill biològic que va tenir Anne Igartiburu amb el seu marit actual. A més a més, actualment, amb ells viu una nena d'acollida, que es troba estudiant a la universitat.

Imatge d'Anne Igartiburu presentant el programa 'Corazón' a TVE.
Anne Igartiburu és una de les figures més representatives de TVE. | TVE

«Elles són la meva guia, les meves mestres»

Anne Igartiburu té clar que els seus fills són el més important a la seva vida. «Em donen la vida. Elles són la meva guia, les meves mestres. Una és índia i una altra vietnamita. Encara que van venir petites, cadascuna té un caràcter diferent que reflecteix els seus gens», comenta.

En una xerrada al programa de Bertín Osborne es va obrir sobre com és l'educació a casa seva. «Parlem en anglès, eusquera, castellà, hindi… Les coses afectuoses les diem en eusquera; les ordres, en castellà; i les qüestions acadèmiques, en anglès». També va explicar com és la seva rutina: «Porto les nenes a l'escola, ordeno la casa, vaig a la tele, escric el guió, faig el directe, recullo les nenes, vaig a la formació de màster…».

Imatge d'Anne Igartiburu amb la seva filla Noa passejant pel carrer
Anne Igartiburu amb la seva filla major el 2014. | GTRES

La filla major d'Anne Igartiburu ara té 22 anys i és artista: es dedica al dibuix amb carbonet, a llapis o, fins i tot, a ordinador. Ha decidit que prefereix estar fora de l'esfera pública, així mantindria un perfil més baix que el d'Anne Igartiburu.

Anne Igartiburu als seus inicis

Anne Igartiburu sempre ho ha donat tot per la família i per la feina. També ha desenvolupat part del seu treball a la pantalla gran, ja que la comunicadora va fer els seus primers passos en diferents títols del cine espanyol.

A la televisió, va començar en cadenes locals com ara Arrasate Telebista i Euskal Telebista. I no va ser fins al 1994 quan va fer el pas a la televisió nacional. Tot i que poca gent se'n recordarà, la seva primera experiència no va ser a la cadena que la va catapultar a la fama: va ser a Telecinco, on es va posar al capdavant del programa Una pareja feliz, amb Antonio Hidalgo. Allà es va quedar fins que la cadena la va fitxar per canviar-li la vida. El 1997 es va posar al capdavant de Corazón, el qual segueix en actiu avui dia.