Patricia Donoso

Patricia Donoso: el problema legal que no deixa dormir al seu marit milionari

Patricia Donoso podria ser denunciada

Patricia Donoso és la nova estrella de Sálvame i això té un preu: està constantment exposada i rep moltes crítiques. I ara, l'últim a sumar-se al batalló d'atac ha estat Al Bano Carrisi, el cantant italià que no pot veure Lydia Lozano. Donoso assegura que ha estat amb ell, que han mantingut una relació i que es van enamorar, però l'artista ho nega completament.

Patricia Donoso ja li ha explicat al seu marit que ha de resoldre un problema legal, un assumpte de vital importància que li roba la son. I aquest és, ni més ni menys, el fet que Al Bano vol denunciar-la, ja que assegura que mai han estat junts i no vol que s'assegui en un plató a dir el contrari. «Li regalaré una denúncia perquè l'està demanant», adverteix l'ex de Romina Power.

Patricia Donoso i Al Bano
Patricia Donoso pensa que té molt de poder | TELECINCO

Si bé Patricia presumeix de tenir prou diners per resoldre el futur càstig, això no vol dir que el problema sigui lleu. Charles, el seu marit milionari, està preocupat perquè porta massa temps al punt de mira. Sí, perquè és un home de negocis que no es pot permetre estar al centre de determinades polèmiques, com aquesta última.

Tanmateix, Patricia assegura que no té gens de por perquè l'única cosa que ha fet ha sigut explicar la veritat i suposadament té proves. «Jo he buscat la denúncia que va dir que m'hi posaria i no l'ha posat, ja vaig dir el que passaria», responia desafiant. Alhora, la suposada amiga especial d'Ortega Cano va ser la primera a reconèixer que Al Bano negaria la història que van tenir.

Donoso s'ha convertit en l'esperança de Sálvame, puix que saben que és un personatge estrella i no renunciaran a la seva presència. Hi ha qui diu que farà pinya amb Lydia Lozano per enfrontar-se a l'ex de Romina Power, però no hi ha res de clar. Lydia, per la seva banda, s'ha desmarcat a temps d'aquest conflicte i ha deixat clar que en cap moment no farà declaracions.

Patricia Donoso assegura que té proves

Patricia pot demostrar tot el que està explicant, però això no tranquil·litza al seu marit perquè el problema és cada vegada més gran. El públic comença a desconfiar i en aquests moments és de vital importància guanyar-se l'audiència. Jorge Javier pensa que és l'esperança de Sálvame i ningú pot permetre que la posin en dubte.

Foto de Patricia Donoso
Patricia Donoso pot demostrar la veritat | Telecinco

Així doncs, Donoso tindrà oportunitat d'explicar-se perquè suposadament té proves de tot allò que ha explicat sobre el pare de Ylenia. Diu que la història d'amor que van tenir va durar tres anys i que fa fotos que no deixen lloc a l'especulació. Però el cantant ho nega i l'acusa de ser una fan sense arguments i amb ganes de sortir a la televisió.

L'advocada assegura que cobra 200.000 euros per client i que té amistat amb les cares més poderoses dels Estats Units. Promet que no té necessitat de ser famosa, sinó que simplement vol treballar a Telecinco per diversió i passió. És una gran amant de l'espectacle i tot fa pensar que estarà als millors programes de la cadena.

Patricia Donoso ha desaparegut de la tele

Patricia ha estat un temps sense fer pantalla per un motiu que ningú esperava: s'ha sotmès a un nou retoc estètic. Arran d'això, a Sálvame han analitzat la seva cara i s'han adonat que ha experimentat un canvi rotund. I és que no queda res d'aquella jove que es va fer coneguda a Hijos de padre, el programa que la va llançar a la fama.

Donoso ja coneix com funciona la televisió i li ha explicat al seu xicot que ha d'estar tranquil. De fet, és l'únic que pot fer perquè s'encarregarà de resoldre el problema legal que té pendent. Ella és advocada i sap que no ha explicat gens delictiu del cantant italià.