Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elsa Pataky.

Elsa Pataky, enfonsada: els diners que perdran després de la malaltia del seu marit

Elsa Pataky ja coneix totes les conseqüències

Elsa Patakty està de moda per una notícia que no ha deixat ningú indiferent: els problemes de salut del seu marit. Chris Hemsworth ha rebut el diagnòstic d'un especialista i s'ha adonat que està fallant alguna cosa. Per això, ha pres una decisió. L'han avisat que té moltes possibilitats de patir Alzheimer i ha pensat que el millor és descansar.

Elsa Pataky té clar que la malaltia marcarà un abans i un després a la vida de la seva família, una família envejable. Chris ha de renunciar a molts projectes perquè per a ell el més important és la salut, així que no pot mantenir el mateix ritme. S'ha compromès a acabar els compromisos que té pendents, però després farà una llarga parada.

Elsa Pataky
Elsa Pataky està preocupada per la situació | GTRES

Elsa, afortunadament, té una vida estable i no necessita els diners, però és evident que està afectada perquè la pèrdua és gran. El seu marit no es veu capacitat per continuar treballant de manera tant exigent: l'únic que vol és gaudir dels seus. Aquesta decisió ha estat molt aplaudida i ha consolidat el seu pes mediàtic. De fet, no hi ha ningú que en parli malament.

Elsa continuarà amb la seva carrera, ja que és una gran artista i les marques es barallen per treballar-hi. Segons ha sortit publicat, des que ha sortit a la llum aquesta notícia ha rebut moltes ofertes perquè les paraules s'han revalorat. Els seus seguidors volen saber què pensa i què sent, hi ha molts dubtes a l'aire i ella és l'única que hi pot respondre.

Pataky va començar treballant amb Mario Vaquerizo, marit d'Alaska, així que coneix perfectament com funciona la televisió. La seva carrera està enfocada a l'estranger i cada cop rep millors crítiques, en part per la seva relació amb Chris Hemsworth. I és que formen un matrimoni perfecte, per això els espectadors estan tan commocionats.

Elsa Pataky ja s'ha informat sobre la malaltia

Elsa té clar que el seu marit no patirà Alzheimer de manera segura, només l'han avisat que té moltes possibilitats. El problema és que s'ha espantat perquè ha començat a identificar determinats símptomes. Considera que està a punt de tenir un diagnòstic seriós, així que ha pensat que el més intel·ligent és prioritzar la salut.

Imatge d'Elsa Pataky.
Elsa Pataky s'ha llaurat una carrera brillant | Europa Press

Pataky està preocupada perquè la memòria de Chris «està empitjorant», almenys això és el que ell ha explicat als seus seguidors. «La idea que no podré recordar la vida que he experimentat, o la meva dona i els meus fills, és probablement el meu temor més gran». L'australià ha parlat del tema sense cap pudor, no té res a amagar i vol evitar els rumors.

L'actriu aprova la decisió del pare dels seus fills, ja que sap que és el millor i que no afectarà la seva carrera. Les empreses que vulguin contractar-lo l'esperaran, ja que és un gran professional i els seus èxits donen suport a tot el seu llegat. «Des que vam acabar la sèrie he estat completant les coses que ja tenia contractades», declara Chris Hemsworth.

 

Elsa Pataky també es prendrà un descans

Elsa està encantada amb el seu matrimoni i no canviarà d'opinió per ningú, tot i que cada cop hi ha més rumors. Expliquen que podria retirar-se del focus per gaudir del seu marit, ja que està força espantat per l'Alzheimer. «Quan acabi la gira aquesta setmana, me n'aniré a casa i em prendré un llarg temps de descans, per simplificar», explica l'actor.

Pataky ha consolidat la seva carrera amb èxits, tot i que és cert que no sempre ha rebut bones crítiques. Però, des que es va casar amb Chris tot ha canviat: és una estrella del cor i del món de la interpretació. Els seus companys asseguren que és un plaer treballar-hi.