Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero

Sara Carbonero admet els rumors sobre Elena Huelva

Sara Carbonero manté una estreta amistat amb Elena

Sara Carbonero es va creuar un dia a la vida d'Elena Huelva, i des d'aleshores es pot dir que són pràcticament inseparables. La periodista roman molt atenta a les evolucions de la noia, que travessa un petit sotrac de salut des de fa unes quantes setmanes. El 2019, amb només 16 anys, se li va diagnosticar un sarcoma d'Ewing que s'ha anat complicant.

Es tracta d'un tumor maligne que es forma a l'os o al teixit del seu voltant. En el seu cas, també hi ha metàstasi en altres zones del cos. Després de seguir un primer tractament, es va pensar que ja estava recuperada, però va patir una recaiguda que encara la manté lluitant.

Carbonero sempre ha vist Elena com un exemple de superació i de coratge. Tot i els cops que li ha donat la vida, mai s'ha rendit. «El que passa no ho pots canviar, l'actitud per afrontar el que vingui, sí», va assegurar la 'influencer', amb centenars de milers de seguidors.

Són molts els anònims que romanen molt atents al seu estat. Però, també hi ha famosos que estan pendents de la situació. És el cas, per exemple, de l'ex d'Iker Casillas.

La casualitat va fer que un dia es creuessin a la Gran Via de Madrid. Tan aviat com va veure-la, Sara va córrer a abraçar la jove. A partir d'aquí, es va crear una amistat molt sincera.

Elena Huelva i Sara Carbonero
Sara Carbonero i Elena Huelva s'han fet inseparables | INSTAGRAM @SARACARBONERO

La periodista sap també què és passar-ho malament. Va patir el 2019 els estralls del càncer, en concret un maligne en un ovari. Per això, sempre que té la possibilitat intenta reunir-se amb la 'influencer'.

De fet, solen sortir a sopar, a prendre alguna cosa o fins i tot a concerts. És com si es coneguessin de tota la vida.

A Sara Carbonero li  preocupen molt els moments de baixada. De vegades, la malaltia i el tractament deixen molt tocada Elena Huelva. En aquestes situacions, ella intenta donar-li un cop de mà i si cal va a visitar-la a l'hospital.

La jove explicava com «fa un any els nostres camins es van creuar a Gran Via. Hi va haver connexió i no va ser una simple casualitat», esgrimeix. Fins ara sempre «us he compartit molts balls, fotos i sopars especials».

Però les darreres fotografies de les dues juntes havien estat fetes a l'habitació d'un centre mèdic. Tot i això, li ha servit de gran ajuda l'afecte rebut. «M'ha omplert una mica el cor, que aquests dies estava una mica més trist», ha apuntat.

Li deia a la periodista que «t'admiro per moltes coses, ja ho saps. Però aquests dies que has vingut m'has cedit una mica del teu coratge i força per continuar», ha afegit.

 

Sara Carbonero es mostra esperançada

Sara Carbonero és una de les cares conegudes que més està ajudant Elena Huelva en aquest procés. Es pot dir el mateix de Manuel Carrasco, que li ha dedicat uns quants temes durant els seus concerts.

En el cas de la reportera, assegurava que «no hi ha paraules per descriure la teva generositat, el teu coratge, la teva bondat i la teva energia. Les ganes d'estar bé, però, sobretot, que els que t'envolten ho estiguin».

Elena Huelva
Elena Huelva va dedicar unes boniques paraules a Sara Carbonero | GTRES

La 'influencer' s'ha guanyat l'afecte de molta gent per la seva actitud i per la seva manera d'afrontar els contratemps. Des del llit d'un hospital admet que no es rendirà, malgrat que de vegades també és víctima de mals moments.

Sara Carbonero s'hi ha bolcat durant els últims mesos. Han compartit molts moments juntes, fins al punt d'esdevenir pràcticament inseparables. Confia que la seva bona amiga aconseguirà superar aquest sotrac.