Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i la seva filla Noa

Anne Igartiburu esclata després de sortir a la llum el secret de la seva filla Noa

Anne Igartiburu no dona crèdit al que tota Espanya sap sobre la seva filla

Anne Igartiburu mai va amagar que va ser mare primerament acudint a l'adopció i, a continuació, de manera natural. I és que, de manera inesperada, Noa, la seva primera filla, va convertir en mare la veterana presentadora.

Anne Igartiburu i la seva parella, Igor Yebra, van decidir el 2001 adoptar una nena índia. Tot just tres anys després, el ballarí i la presentadora es van casar el 2004, i el dia del seu enllaç va arribar a casa seva la petita, amb tot just 3 anys.

Primer pla de la presentadora Anne Igartiburu
Anne Igartiburu cuida molt la seva privadesa | TVE

Anys després, Anne Igartiburu va revelar que les adopcions de les seves dues filles les va realitzar en solitari: «Adoptar com a mare soltera és una aventura i més a països amb l'Índia o el Vietnam, on la llei canvia tota l'estona. Una dona sola en aquests països així és dur», va expressar.

Anne Igartiburu té un diamant en brut a la seva família

Respecte al seu tercer fill, Nicolás, és el seu únic fill biològic, fruit del seu matrimoni amb Pablo Heras-Casado. Actualment, la jove ja té 21 anys i té clar al que es vol dedicar a la vida. I no és cap altre àmbit que el món de l'art.

Però, a més a més, el que ha quedat clar amb el temps és que té un gran talent per al dibuix. La noia, que no s'ha exposat més del que cal a les xarxes socials, i sense que ningú la pugui identificar com la filla de la presentadora, té un compte a Instagram. I la veritat és que aquest compte és privat, però també se n'ha obert un altre perquè tothom vegi els seus treballs.

Anne Igartiburu s'enfada després de sortir el gran secret de la seva filla

La comunicadora, que sempre ha volgut protegir la privadesa de la seva filla, està molt enfadada després que hagi sortit a la llum aquest secret sobre la seva filla. 'El Español' ha estat el mitjà digital que ha publicat la faceta oculta de Noa, encara que no han revelat el nom del compte de la noia de 21 anys.

Imatge dels dibuixos de la filla d'Anne Igartiburu
Alguns exemples dels dibuixos de la filla d'Anne Igartiburu | Instagram

Noa posseeix aquest perfil, amb un nom anglès, en què ja ha publicat fins a 106 dibuixos. Així, la noia demostra la seva gran habilitat amb els carbonets, bolígrafs o retoladors de colors en paper. A més, també treballa amb pintures acríliques i aquarel·les sobre llenços.

Aquest perfil el va obrir l'abril del 2020, quan va començar el confinament per culpa de la pandèmia. La noia es va dedicar en cos i ànima a fer aquest tipus de dibuixos i va aprofitar el seu tancament a casa per crear un compte i exposar les seves obres perquè tots els poguessin veure.

El cas és que la cosa no va quedar aquí després del més dur de la pandèmia, ja que la seva activitat a les xarxes no ha parat i ha continuat fent nous dibuixos. En alguns d'ells, ha introduït el retoc digital, cosa que deixa clar que el seu domini de l'art gràfic va 'in crescendo'.

Tota una artista a casa d'Anne Igartiburu

Per ara, no suma gaires seguidors perquè no ha anunciat a so de bombo i platerets aquest compte d'Instagram amb tots els seus treballs. Això sí, els pares són els primers que segueixen els nombrosos dibuixos de la seva filla.

Imatge d'Anne Igartiburu amb la seva filla Noa passejant pel carrer
Anne Igartiburu amb la seva filla Noa en una imatge del 2014 | GTRES

És freqüent que Igor Yebra i Anne Igartiburu deixin algun comentari en aquests 'post'. Ja sigui amb emoticones d'aplaudiments o cors, amb què li posen de manifest com els agrada el treball artístic de la seva filla.

A més a més, gràcies a les xarxes socials hem pogut apreciar com la jove domina la llengua natal dels seus pares. Sí, perquè la jove escriu missatges d'agraïment als seus seguidors tant en basc com castellà.