Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anne Igartiburu

Anne Igartiburu presentarà les Campanades en una altra cadena per aquesta fortuna

Anne Igartiburu ha acceptat una oferta que li ha tornat la il·lusió

Anne Igartiburu va rebre una notícia completament inesperada: a TVE han prescindit dels seus serveis a l'últim moment. Els seus responsables estan dolguts amb ella perquè ha flirtejat amb altres cadenes, concretament amb Telemadrid i amb Antena 3. La presentadora ha assumit aquest cop i no ha perdut el temps a lamentar-se: ja té una altra oferta.

Anne Igartiburu, pocs dies després d'acabar el 2022, ha decidit rebre l'any nou en una cadena autonòmica. No ho farà a la famosa Puerta del Sol, ho farà a la plaça central de Fuenlabrada, una localitat molt influent de Madrid. Segons la revista Semana, cobrarà una autèntica fortuna que podria doblar el sou que rep a TVE.

Imatge d'Anne Igartiburu presentant el programa 'Corazón' a TVE.
La presentadora té molt a celebrar aquest 2023 | TVE

«Anne està contentíssima, per a ella és tot un honor. Li ha fet gairebé més il·lusió presentar les Campanades a Fuenlabrada que repetir amb les Campanades a TVE. I a més, l'oferta econòmica ha estat molt beneficiosa per a ella», revela una font solvent.

Anne serà a Telemadrid el 31 de desembre per acomiadar l'any amb magnificència, no volia faltar a la tradició. «A Fuenlabrada superarà el que cobraria al balcó», explica el testimoni que ha transmès la notícia a Semana. Tenint en compte que a la cadena pública rebia 30.000 euros, a la seva nova feina guanyarà encara més.

Igartiburu tenia pensat donar les precampanades a l'esmentada localitat madrilenya, però el canvi de plans ha trastocat les seves prioritats. Donarà la benvinguda al 2023 des del balcó de la plaça central de la ciutat, envoltada de tots els que l'estimen. Segons expliquen, està molt il·lusionada i ja s'ha oblidat que ha perdut el seu lloc a la Puerta del Sol.

 

Anne Igartiburu guanyarà més de 30.000 euros

Anne és lluny de ser la presentadora més ben pagada de les Campanades, aquest lloc l'ostenta Cristina Pedroche. Però, sí que és la més emblemàtica. Per això, l'ajuntament de Fuenlabrada l'ha contractat encara per més diners. No se sap la xifra exacta, però supera els 30.000 euros, una fortuna que no poden pagar totes les empreses.

Primer pla de la presentadora Anne Igartiburu
Anne ha estat un temps disgustada | TVE

«La idea inicial era que les donés el 30 allà, però amb el canvi de plans de la pública es va moure l'esdeveniment al mateix 31 de desembre». Un responsable de l'esdeveniment ha confirmat que la basca està encantada, que té més ganes que mai que arribi el programa. Li han demostrat molt d'afecte i s'esforçarà al màxim: estarà a l'altura.

Igartiburu s'ha guanyat el suport de l'alcalde de la localitat, que ha trencat el seu silenci a la revista Semana. «La idea és que presenti un espectacle de música pop a la Plaza de la Constitución. Després, vull que presenti les precampanades, com habitualment s'està fent».

Anne Igartiburu té motius per estar dolguda

Anne ha estat substituïda per Los Morancos i per Ana Obregón, però això no és el que realment li molesta. El que li fa mal és que Ramón García, el seu antic company de les Campanades, no hagi donat la cara per ella.  Ramon creu que res dura per sempre i que la basca no hauria de fer cap drama.

Igartiburu, segons el mitjà esmentat anteriorment, presentarà les Campanades i les precampanades, un esdeveniment que no serà retransmès per TVE. Ara només cal saber quina televisió aconseguirà una millor dada d'audiència.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp