Reviven la teoria que tothom comentava: L'accident de Lady Di no hauria estat fortuït

El grup de hackers 'Anonymous' confirma el motiu real de la mort de Diana de Gal·les

Lady Di, princesa de Gal·les
Des de la mort de la princesa, moltes persones han pensat que Diana va ser realment assassinada | Cedida

El grup de hackers Anonymous va tornar a l'actualitat aquest diumenge 31 de maig per filtrar certa informació classificada sobre la xarxa de tràfic de menors de Jeffrey Epstein, incloent-hi en la mateixa al mateix president nord-americà Donald Trump. A més, van aprofitar l'ocasió per a publicar la raó de la mort de Lady Di, un dels grans misteris del segle passat.

Segons el compte OpDeathEaters, que té relació amb el grup de hackers i que ha tornat a activar-se després de l'assassinat de George Floyd, l'exdona del príncep Carles hauria estat assassinada l'agost de 1997 per ordre de la Família Reial britànica. Anonymous nega en rotund que fos un accident, com es va publicar de forma oficial.

Lady Di coneixeria una xarxa de tràfic de menors 

La raó de l'assassinat seria que la princesa Diana de Gal·les guardaria informació que relacionava la casa reial britànica amb una xarxa de tràfic sexual de menors i estaria llista per denunciar l'escàndol, quan ja estava separada del príncep Carles d'Anglaterra.

Des d'OpDeathEaters van donar una prova concreta, que seria un escrit amb la declaració de John Hopkins, un agent que admetia haver matat 23 persones que representaven una seriosa amenaça a la seguretat nacional d'Anglaterra des de 1973 fins 1999.

Diana estaria entre aquestes persones, tal com ell mateix confessava: «Ella era l'únic objectiu en el qual l'ordre venia directament de la família reial». En la seva declaració, a més, explica qui va donar l'ordre: «El meu cap va dir que havia de morir. Havia rebut ordres directament del príncep Felip d'Edimburg (marit d'Isabel II) i havia de semblar un accident (...) Vaig obeir ordres. Ho vaig fer per la Reina i el país».

En l'informe d'Anonymous, que va acabar sent esborrat però va ser recuperat per milers d'internautes, també s'assegura que el príncep Carles va seguir amb un ajudant real tot i que era conscient de les seves presumptes violacions.


Comentaris

envia el comentari