Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Borja Prado

Antena 3 fitxa a una altra cara coneguda de Telecinco: Borja Prado no sabia res

Borja Prado no s'esperava una cosa així

Borja Prado, des que està al capdavant de Mediaset, està prenent mesures fèrries per aconseguir que el grup recuperi audiència. Així, cancel·larà el programa 'Déjate Querer', ha reduït la durada de 'Sálvame' en obert i fins i tot ha vetat diversos famosos. Mesures totes a les quals se suma també la imposició d'un nou codi ètic.

Borja, això sí, ha topat amb una situació inesperada que desconeixia que es produiria. Ha comprovat que Antena 3 li ha pres per sorpresa a un dels reporters més coneguts de Telecinco.

Borja Prado topa amb el sorprenent fitxatge

El directiu de Mediasetestà treballant amb afany engegant accions que volen que es tradueixin en la recuperació del favor del públic. I tan centrat està en aquesta feina, que no ha estat pendent dels moviments que està realitzant la cadena rival, Antena 3. En concret, aquesta acaba d'arrabassar-la a un dels seus rostres més coneguts.

Borja ha vist que Sonsoles Ónega ha decidit fitxar per al seu programa a Atresmediaun dels reporters més famosos de Telecinco. Ens estem referint a Luis García-Temprano, que ja s'ha estrenat a 'Y ahora Sonsoles' cobrint l'estrena de la pel·lícula Tin & Tina.

Luís García Temprano a 'Y ahora Sonsoles'
Borja Prado ha vist Luis García Temprano marxar a treballar a 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

Prado s'ha quedat perplex en veure que el periodista, que resideix a les Canàries, ha decidit marxar a treballar al grup rival. Ho ha fet després de molts anys desenvolupant-se professionalment a l'empresa de comunicació italiana.

Ell és conscient que Luis va saltar a la fama al nostre país el 2001. Ho va fer convertint-se en un dels reporters més reconeguts i aplaudits de l'emblemàtic programa 'Aquí hay tomate'. Després d'aquest, i després d'un salt puntual a Antena 3, va exercir com a tal per a formats com 'Vuélveme loca', 'Sálvame' i 'Sabado Deluxe'.

Borja ha vist així que García Temprano posa fi, almenys de moment, a la seva trajectòria a Telecinco. I ho ha fet tornant a la cadena rival, on també ha treballat a 'Tal cual' o 'Vaya par'.

Borja Prado ha anat perdent treballadors

El directiu de Mediasetha vist que des que Sonsoles Ónega deixés plantat Telecincoha aconseguit arrabassar-lo a diversos treballadors. Luis García Temprano ha estat el darrer, encara que no el primer.

Borja sap que la periodista s'ha endut Nieves Redondo, subdirectora de l'espai 'Viernes Deluxe', perquè ocupés el mateix càrrec al nou programa que ella presentaria. I també ha aconseguit convèncer Patricia Lennon, que havia estat directora de 'Ya es mediodía', format que ella conduïa.

Sonsoles Ónega
Borja Prado l'ha vist convèncer diversos empleats de Mediaset perquè se'n vagin a la competència a treballar | GTRES

Prado és conscient que la madrilenya ha 'robat' igualment diversos redactors i reporters. A més d'amb Luis, s'ha fet amb Saulo Fernández i amb Carlos García López, amb qui va treballar a 'Ya son las ocho'.

Això sense oblidar-nos que també el directiu s'ha quedat sense Arancha Pérez Ponce i José María Fernández. Aquests dos eren membres de 'Viva la vida' i van preferir començar un altre rumb laboral.

Vaja, que Borja ha vist com han arrabassat importants treballadors dels seus programes, l'absència dels quals han hagut d'anar cobrint. El que no sabem és si perdrà més empleats que prefereixin provar sort a Atresmediadavant el moment crític de Telecinco.

Foto de Borja Prado
Borja Prado, al problema de les baixes audiències de Telecinco, ha sumat el de la pèrdua de diversos treballadors | Twitter