Imatge de Susanna Griso

Antena 3 podria canviar Susanna Griso per una de les presentadores de Telecinco

La fi de la presentadora del matinal 'Espejo Público' podria estar més a prop del que es pensa

Les diferents cadenes de televisió ja s'han posat mans a l'obra de cara a la nova programació que començarà al setembre, per tant, nous espais televisius començaran el seu camí i també nous rostres sorprendran els espectadors. El més cridaner té a veure amb una de les cares més conegudes d'Antena 3, la qual podria ser substituïda de manera immediata.

I és que la franja horària dels matins és una de les més disputades i en ella sembla que 'El programa de Ana Rosa' guanya per golejada, o almenys així ho manté el digital dirigit per l'exmarit d'Ana Rosa Quintana, on assenyala que 'Espejo Público' no aconsegueix posicionar-se en els primers llocs, sent clarament superat per l'espai de Telecinco i fins i tot per 'Aruser@s' a La Sexta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La substituta de Susanna Griso

Està a punt de finalitzar el mes de maig i amb ell la decisió de les cadenes de televisió de seguir o no amb alguns programes, el presentat per Susanna Griso està a l'ull de l'huracà. Aquest no acaba d'enganxar a l'audiència i el lloc de la catalana corre un seriós perill, ja que, segons apunten els rumors, una substituta estaria ja en la ment dels directius d''Atresmedia'.

Així tot, sembla que es parla d'Ana Rosa Quintana com la candidata a ocupar el lloc de Griso, tenint en compte que la reina dels matins de Telecinco, encara no ha signat la seva continuïtat en la cadena de Vasile. I és que Alfonso Rojo, exmarit d'Ana Rosa, anuncia que aquesta es trobaria en negociacions per canviar de cadena, un canvi notable, però no desconegut per la presentadora, que es va mantenir durant anys a Antena 3.

La ideologia política podria ser la raó

Segons es rumoreja pel digital d'Alfonso Rojo, Susanna Griso tindria les hores comptades a 'Atresmedia' a causa de la seva vena catalanista —fet que molts posen en dubte—, i estarien pensant en una persona més propera a la ideologia dretana. No obstant això, Ana Rosa continua en negociacions per renovar els diferents programes que estan sota la seva productora 'Unicorn' ('El programa de Ana Rosa' i 'Ya es mediodía') i que ocupen la totalitat de la franja matinal. D'altra banda, mentre les negociacions es duen a terme, s'ha filtrat la informació que si no arriben a bon port, Ana Rosa Quintana abandonarà 'Mediaset' per anar-se'n a Antena 3.

Així doncs, tal com apunten des del mitjà 'ElNacional', la presentadora madrilenya trobaria en la cadena enemiga el lloc perfecte i d'acord amb la seva ideologia política. Ja en el passat va ser María Teresa Campos qui va donar el cop de peu a Telecinco, però el seu camí a Antena 3 no va ser tan esplèndid com s'esperava, de fet, va haver de tornar. Tot i això,  Ana Rosa vol cremar tots els cartutxos necessaris per seguir a 'Mediaset' tenint en compte que el programa s'abasteix dels nombrosos 'realities' de la cadena sense els quals resulta complicat mantenir a l'audiència.

Una relació desgastada

D'un temps ençà, la relació d'Ana Rosa amb Paolo Vasile podria no estar travessant el seu millor moment arran que la presentadora sent que s'ha debilitat i, a més, s'aprecia un cert favoritisme per la productora de 'La Fábrica de la Tele', principal enemiga de la periodista i encarregada del documental de Rocío Carrasco i de 'Sálvame'.

En aquest sentit, va quedar palès que a Quintana no li va caure gens bé l'èxit rotund del documental, de fet, fins i tot la mateixa Carlota Corredera ho va deixar clar en un dels seus discursos d'inici de l'espai i Jorge Javier també va fer-se ressò de la rivalitat entre les dues productores. Així tot, tocarà esperar per saber com queden les negociacions i si Susanna Griso finalment serà acomiadada d'Antena 3.