Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Dos col·laboradors de Telecinco, a un pas de deixar la cadena per Rocío Carrasco

Van ser assenyalats en directe per la seva falta d'interès

'Mediaset' ha quedat totalment dividida a causa del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Hi ha hagut ocasions en què alguns col·laboradors s'han sentit perseguits per no compartir les mateixes opinions que els altres, fins al punt de presenciar una autèntica caça de bruixes,

Però, el fet que Rocío Carrasco hagi avalat la seva història amb proves irrefutables que li atorguen la veritat absoluta sobre alguns aspectes de la seva vida, ha dificultat més arribar a entendre com pot haver-hi gent que encara segueixi sense creure-la i defensant una versió que mai va aportar cap prova. Per tancar el cicle i posar llum sobre els dubtes que encara planen sobre ella, anunciava que el dimecres 2 de juny tornarà a seure al plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La reprimenda que li espera a Kiko Matamoros

Kiko Matamoros sorprenia a tots els seus companys de 'Sálvame' confessant que no ha vist la sèrie de Rocío Carrasco. Sorprèn doncs que algú que es dedica al món de la televisió no hagi volgut escoltar la seva història i s'assegui cada dia en un plató per qüestionar la seva versió gairebé sense molestar-se a saber què s'està explicant. Aquesta poca professionalitat per part del col·laborador no ha agradat a Carlota Corredera que li enviava un missatge en directe.

Amb l'anunci de la intervenció de Rocío, Belén Esteban opinava que estaria bé que tots aquells col·laboradors que han sigut més crítics amb ella i que la segueixen qüestionant, estiguessin a l'entrevista per conèixer de primera mà la seva versió. Una cosa que ha postil·lat Alba Carrillo amb una frase amb missatge inclòs: «Sí, però que vegin abans el documental».

La model no va donar noms, però Carlota Corredera sí que va fer un pas endavant anunciant una conversa pendent amb Kiko Matamoros per la seva confessió de dimarts passat 25 de maig: «Ja parlaré amb Kiko Matamoros i li donaré la meva opinió, però és de primer de negacionisme dir que no ho has vist».

L'altra col·laboradora assenyalada

Però Kiko no ha estat l'únic que assegura no haver vist la sèrie, Alba Carrillo assenyalava a una altra col·laboradora d'haver pres la mateixa determinació. Una col·laboradora amb la qual comparteix plató a 'Ya es mediodía' i amb qui ha tingut alguna desavinença arran del testimoni de Rocío Carrasco: Rosa Benito. «Rosa també opina sense veure'l», deia la model posant entre les cordes la seva companya de programa.

No obstant això, Carlota va ser molt contundent en escoltar aquesta informació i va deixar clara la seva postura: «Em nego a creure que Rosa no ho vegi». D'aquesta manera va opinar la presentadora, però no per defensar l'exdona d'Amador Mohedano, si no per ser conscient de la manera en què ha opinat sobre la seva neboda i el seu posicionament. La cunyada de Rocío Jurado sempre ha estat pendent de tot el que passava a la família i, per això, l'aparició de la seva neboda explicant la seva història no se li podia escapar.

Les raons per no escoltar Rocío Carrasco

Kiko es va emparar en l'angoixa que li produïa conèixer el testimoni de Rocío per decidir deixar de veure'l des de l'episodi zero, ja que, segons ell, hi havia certs moments de la vida de la filla de 'la més gran' en els quals se sentia identificat amb el distanciament amb els seus fills. Tot i així, assenyalat pels seus companys de 'Sálvame' com una «estafa» per opinar sense haver-lo vist, Matamoros decidia abandonar el plató. D'aquesta manera, Jorge Javier va ser el més dur amb el col·laborador en dir-li clarament que la seva opinió «no és vàlida» i que, si no ha vist el documental, el millor hauria sigut que no hagués opinat al respecte.