Rocío Flores esclata enmig del carrer: «N'estic fins al capdamunt»

La jove no ha volgut valorar la fi de la sèrie-documental de la seva mare

Rocío Flores està desbordada a causa de la brutal pressió a la qual està sent sotmesa i no pot més, tal com ella mateixa ha deixat molt clar en les seves últimes declaracions en públic. Aquest matí, els reporters gràfics d''Europa Press' han volgut conèixer la seva impressió després de l'emissió de l'últim capítol de la sèrie-documental de la seva mare a Telecinco, que posa el punt final a 12 lliuraments esfereïdors del testimoni de Rocío Carrasco després de vint anys de silenci.

No obstant això, la filla d'Antonio David s'ha negat a entrar en valoracions i ha mostrat el seu cansament per un assumpte que li està passant factura emocionalment. Tot i això, la 'influencer' ha reaparegut visiblement tensa i esgotada per la constant persecució que pateix arran dels esdeveniments que estan sortint a la llum i que posen sobre la taula una versió dels fets que havia estat oculta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores reapareix desbordada després de l'últim episodi de la sèrie de la seva mare

La neta de Rocío Jurado ha estat enxampada pels mitjans de comunicació baixant d'un cotxe en plena via pública. Amb maleta i bossa en mà, la jove ha intentat evitar les preguntes de la periodista que l'ha abordat, intentant no ser mal educada, però deixant molt clar que no pensava oferir declaracions sobre el final de la sèrie documental de la seva mare: «Jo us entenc, de veritat, i us respecto, però és que prefereixo no comentar res de veritat. Ja estic fins aquí, així que si us plau...».

Tot i utilitzar molt poques paraules, Rocío Flores ha estat molt contundent a l'hora d'expressar el seu estat d'ànim després de l'emissió de l'últim capítol en què, un cop més, ha estat una de les grans protagonistes. «No tinc res a dir. N'estic fins al capdamunt!», esclatava davant la insistència de la reportera.

Rocío Carrasco tanca la seva sèrie documental amb un clar missatge a la seva filla

El punt final de la sèrie documental ha estat ple d'esdeveniments que han tornat a posar en el punt de mira Rocío Flores per la seva actitud a 'Supervivientes' i la manca de preocupació que ha tingut cap a la seva mare durant tots aquests anys. Més contundent i dura que mai, la dona de Fidel Albiac ha volgut deixar molt clar que no s'ha cregut les llàgrimes de la seva filla durant el concurs, les quals, semblaria, formen part d'un guió preparat per Antonio David amb l'única intenció de ficar-se el públic a la butxaca.

«A mi la meva filla mai m'ha felicitat pel meu aniversari, mai, però sí que ho va fer per la tele. Va haver d'anar a un 'reality' a milers de quilòmetres i havia de guanyar-se d'alguna manera el favor de la gent. Si hagués volgut fer-ho en privat, ho hauria fet, mai ho va fer, això no és veritat... No té cap sentit. En les coses que diu no hi ha gens de veritat», explicava després de ser incapaç de veure les imatges de la seva filla fent-li una crida des d'Hondures.

La filla de Rocío Jurado ha desemmascarat la seva filla en assegurar que mai no s'ha preocupat per ella, tot i conèixer els problemes de salut que estava travessant i, a més, ser conscient del seu intent de suïcidi ocorregut el 5 d'agost del 2019: «Rocío no s'ha preocupat de com he estat. Jo, sent filla, m'he preocupat per la meva mare, els fills s'han de preocupar pels pares també, que som els que donem vida. I protegim i eduquem».


Comentaris

envia el comentari