El futbolista argentí Lionel Messi amb la seva dona Antonela Roccuzzo

Antonela i Messi: la trista mort que va marcar la seva història d'amor

Lionel Messi i la seva dona es coneixen des que eren uns adolescents i la seva història d'amor sembla un autèntic conte de fades

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo acaben d'emprendre una de les aventures més boges de la seva vida. I és que després de gairebé vint anys jugant al F.C. Barcelona, el futbolista i la seva família decidien mudar-se a París per emprendre una nova etapa.

Ara Messi s'enfronta a un dràstic canvi en la seva vida, però ho fa comptant amb l'inestimable suport i afecte de la seva dona i els seus fills. De fet, la família encara té un somni molt especial per complir, ja que tant Messi com Antonela han manifestat la seva intenció de tenir una nena.

A tots dos els agradaria «tenir una nena», ja que es convertiria en la millor companya per als seus germans: Thiago, Mateo i Ciro.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«M'agradaria la nena i a la meva dona també. Però bé, recentment va arribar el tercer i cal esperar una miqueta i ja veurem si es dona o no. Hi ha temps encara», manifestava el futbolista.

Cal recalcar que Thiago, el primer dels seus fills, té 9 anys, Mateo té 5 i el petit del clan, Ciro, tot just 3 anyets. Així, la parella sembla haver planejat tenir als petits amb prou feines tres anys de diferència entre ells.

En l'últim temps, la parella s'ha mostrat més unida que mai. I malgrat que Antonela no es va prendre molt bé la seva mudança a la ciutat de l'amor, no dubta a seguir el seu marit a on calgui.

«Antonela estava malament, però m'acompanya a on sigui, em va donar suport. Estem preparats per a tot allò que sorgeixi», destacava Lionel.

El canvi també ha estat especialment difícil per als petits. «Vaig haver de parlar d'Euro Disney, de la Torre Eiffel, de l'estadi», assegurava. A més, assenyalava que a qui més li va costar va ser el seu fill gran, perquè «ja és gran i entén una mica més».

Malgrat tot, durant l'última setmana s'ho han passat d'allò més bé passejant per la capital francesa, visitant la pista del PSG o lluint peces de disseny francès. I tot, per demostrar que ja se senten com a casa.

Per l'argentí, Antonela ho significa tot. És la dona de la seva vida i la seva companya en els bons i mals moments. «Antonela ho és tot per a mi», declarava en una entrevista.

A més, confessava que «tenir-la al costat em simplifica moltíssimes coses. Ens coneixem de fa molt de temps, em coneix a la perfecció. Sap com reaccionar en cada moment, especialment en els dolents».

«És una persona que pràcticament no té dies dolents, que sempre està de bon humor. És una companya espectacular», afegia el jugador argentí.

La tragèdia que ha marcat les vides d'Antonela Roccuzzo i Lionel Messi

No obstant això, no tot ha estat felicitat per al matrimoni, ja que també han travessat circumstàncies molt dures. Especialment al principi de la seva relació, però, tanmateix, els ha enfortit com a parella. La seva bonica història d'amor va néixer gràcies a un conegut en comú: un cosí de Roccuzzo.

«En realitat, ella era la cosina del meu millor amic. Aquí ens coneixem i aquí va arrencar tot. Però sí, ens coneixem moltíssim de tota la vida», explicava el futbolista en una ocasió.

Messi tenia tot just 13 anys quan va arribar a Espanya amb molts somnis per complir. Tot i la distància, tots dos van mantenir el contacte durant aquest temps.

Però quan el 2005 una tragèdia va sacsejar les seves vides, van acabar unint-se més que mai. I des d'aquest moment, no han tornat a separar-se. Lamentablement, la millor amiga d'Antonela moria en un fatal accident de cotxe, on els altres acompanyants també van acabar molt mal parats.

Aquest dolorós succés li ha provocat sempre una gran sensibilitat respecte a aquesta mena de temes. De fet, ha donat suport a campanyes que commemoren a les víctimes d'accidents automobilístics.

«Les absències es noten en la vida quotidiana, en els aniversaris, en les festes. Les absències inquieten», compartia al respecte. «Les absències ens guien i fan mal, però també ens rellancen», afegia.