Alessandro Lequio sortint del seu cotxe amb cara de sorpresa

«Alessandro Lequio em va pegar embarassada»

Antonia Dell'Atte ha acusat així a Alessandro en una entrevista exclusiva per a la revista 'Lecturas'

Nou capítol en la guerra entre Alessandro Lequio, Antonia Dell'Atte i Ana Obregón. La revista 'Lecturas' ha publicat avui en exclusiva unes declaracions de la italiana que donaran molt a parlar, i és que acusa directament el seu ex, Lequio, d'haver-la agredit, però no sols això, sinó d'haver-ho fet quan ella estava embarassada.

Cal recordar que en els últims dies s'ha generat bastant renou entorn d'Antonia i Alessandro, i això ho ha provocat, en gran part, l'entrevista en directe que va realitzar Rocío Carrasco fa ja unes setmanes.

En ella, Rociíto va esmentar en un moment concret a Lequio, sobre qui va assegurar que, per les paraules que li havia sentit dir sobre el seu cas, semblava ser una persona igual a Antonio David. Tals paraules es van interpretar com una acusació de maltractador i de seguida es va generar el renou.

Així doncs, van tornar a sortir a la llum documents antics i Alessandro Lequio es troba, ara mateix, en l'ull de l'huracà. I és que cal recordar que l'any 1991 Antonia Dell'Atte va presentar contra Lequio una denúncia per maltractaments. Avui dia continua defensant que va passar molt mals moments durant el seu matrimoni amb ell.

En els últims dies, no obstant això, Ana Obregón, més unida que mai a Lequio després de la defunció del seu fill en comú, ha sortit al pas per a defensar a la seva parella i llançar una llança a favor seu, cosa que no sembla haver agradat a la italiana. Obregón va assegurar en el seu moment que Antonia hauria falsificat aquella denúncia per maltractaments, Dell'Atte ho nega i afirma que prendrà mesures legals contra l'espanyola per la seva acusació.

Així doncs, la guerra està més que oberta respecte a aquest assumpte i sembla que ara Antonia vol anar un pas més enllà, revelant noves dades que fins ara no havia comptat.

Antonia Dell'Atte assegura que va ser agredida per Lequio estant embarassada

A la revista 'Lecturas' han pogut parlar en exclusiva amb ella, en una entrevista que sembla que ha hagut de ser d'allò més dura, perquè segons escriuen, entre llàgrimes va acabar per confessar el que, segons la seva versió, li va fer Alessandro Lequio: «Em va pegar embarassada». Una dura confessió que segur que portarà ja mateix grans conseqüències.

En l'entrevista, no obstant això, no sols parla de la suposada agressió de Lequio cap a ella, sinó també de les últimes paraules d'Ana Obregón en defensa d'Alessandro. «Per a què ha parlat Ana Obregón si sap que el certificat[la denúncia]és autèntica? Que parli ell! Què pinta ella?», i és que sembla que la italiana s'ha sentit molt ofesa per l'acusació de l'actriu espanyola.

Cal recordar, en aquest sentit, que en el seu moment el cas va arribar a la justícia i la raó la hi van donar a Antonia Dell'Atte.

A més, la italiana ha continuat parlant de la relació entre Ana Obregón i Alessandro, assegurant que si ara l'actriu opta per defensar-ho no és més que perquè Lequio l'hauria estat utilitzant durant tota la seva vida. «Ana Obregón ha estat utilitzada per enèsima vegada. És víctima d'Alessandro, no és lliure de dir la veritat», ha assegurat Dell'Atte.

Així doncs, amb aquest nou capítol en la guerra entre els tres sembla que el conflicte està ara de més actualitat que mai i la cosa no té pinta d'acabar aviat. Caldrà veure si en els pròxims dies, fins i tot hores, algun dels dos, Ana Obregón o Alessandro, responen a les últimes paraules de la italiana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.