Antonio Canales i Belén Rodríguez

Antonio Canales, retratat: Confessa la seva gran mentida sobre Rocío Carrasco i Fidel

El bailaor s'ha sincerat definitivament a 'Sábado Deluxe'

Antonio Canales fa setmanes que està sent notícia i sobretot perquè va generar una gran polèmica en el seu pas per 'Supervivientes'. El motiu? Que se'l va acusar de mentir sobre la relació que manté amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Ell sempre va negar haver enganyat a l'audiència sobre aquest aspecte. No obstant això, les proves que es van donar a conèixer a les xarxes socials i les seves constants contradiccions el van deixar en evidència. A la fi, ha hagut de confessar: va mentir descaradament. En concret, així ho ha reconegut a 'Sábado Deluxe', programa a què va acudir ahir a la nit.

La mentida de Canales

En la seva sèrie documental, l'esmentada Rocío va explicar que Antonio Canales mantenia una especial relació amb ells i, en concret, amb el seu espòs. Tant és així que va exposar que quan ella va estar ingressada a l'hospital per un accident de trànsit que van patir, el seu llavors nòvio dormia a casa del bailaor. No obstant això, quan va començar 'Supervivientes' i se li va preguntar a l'artista per aquest estret vincle amb la parella, ell ho va negar. És més, el fet que ho fes al costat d'Olga Moreno, la dona d'Antonio David, va fer saltar les sospites de muntatge.

Després d'aquesta primera mentida, els internautes van carregar contra el bailaor i van treure a la llum proves que no estava dient la veritat. Per això la seva defensora a plató va haver de reconèixer que havia enganyat. No obstant això, la situació no va acabar aquí, ja que ell va ser expulsat per l'audiència, passant-li factura la seva mentida. I després d'aquesta expulsió, van arribar les seves primeres declaracions públiques sobre l'assumpte que el van deixar encara més en evidència. Sí, perquè en pocs minuts va donar diferents versions.

Reconeix el seu engany

Ahir a la nit, després de tornar a Espanya del seu pas per Hondures, el bailaor va seure al plató de 'Sábado Deluxe'. I allà no va dubtar a confessar que va mentir sobre la relació que tenia i té tant amb Rocío com amb Fidel. Així, ha manifestat: «Quan en el concurs em va fer aquesta pregunta sobre Rocío i Fidel vaig intentar tirar pilotes fora perquè no m'agrada parlar sobre els meus companys i menys si són amics i gairebé família. A ells no els ha agradat que es parli d'ells, llavors no anava a parlar de la meva intimitat ni d'ara ni de fa vint anys. El que vaig voler fer va ser guardar-los les espatlles a ells per l'afecte que els tinc perquè no són amics, són família meva».

Acte seguit va afegir: «La meva mentida piadosa va començar a passar-me factura fins que surto de 'Supervivientes'». De la mateixa manera, ha reconegut que, després de veure l'esmentada docusèrie, «Rocío està dient la pura veritat. El que ella ha dit ho corroboro». Així mateix, no va dubtar a exposar que «la meva mentida en tapar-ho es treu de context i es comença a enredar la troca que tela! M'ha vingut a la meva contra i ha estat la causa de sortir de 'Supervivientes'. Jo vaig mentir per protegir-los a ells».