Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àlex Casademunt, cantant i artista mort als 39 anys el 2 de març de 2021

La sonada absència a l'homenatge a Àlex Casademunt que ningú esperava

Es tracta d'una persona molt especial en la vida de l'artista mort el passat 2 de març

La inesperada mort d'Àlex Casademunt el passat mes de març, en un accident de trànsit, va comportar una gran commoció i molt de dolor per als seus familiars. I també per als seus fans i amics. Tal és l'impacte que va causar la seva pèrdua que tothom va considerar que era necessari retre-li un homenatge a mode de comiat.

Per això, s'ha organitzat un gran concert que tindrà lloc el proper mes de juliol, un esdeveniment que comptarà amb la presència d'una llarga llista d'artistes. No obstant això, va tenir una inesperada absència. Ens estem referint a la d'algú molt especial en la seva vida: un dels cantants més coneguts d''Operación Triunfo'. De qui es tracta? De David Bisbal.

El concert homenatge

Un accident de trànsit es va endur el cantant deixant enfonsada la seva filla, de només 3 anys, i a la seva família i amics. És més, la seva pèrdua es va produir just dies abans que presentés el seu nou treball discogràfic, en què havia estat treballant amb gran entusiasme i afecte. I és que, encara que havia posat en marxa un negoci de moda, la música seguia sent la seva gran passió. Per tot això, familiars, fans i altres éssers estimats han pensat que Casademunt, que es va donar a conèixer a 'Operación Triunfo 1', mereixia un comiat. Per això, s'ha organitzat un concert homenatge.

Un concert, aquest, que tindrà lloc el proper 24 de juliol al Wizink Center de Madrid i que porta per títol 'Una altra oportunitat'. Un títol que precisament és el de la cançó pòstuma d'ell que s'ha publicat recentment i que interpreta al costat del seu germà, Joan Casademunt.

David Bisbal no hi serà

Molts companys de professió i amics d'Àlex van deixar palès que estarien disposats a participar en l'homenatge que se li rendís. I també ho va exposar així David Bisbal, que finalment no podrà acudir a aquesta cita tan especial. En concret, no podrà assistir-hi perquè un dels seus concerts ha estat cancel·lat i traslladat a aquesta mateixa data. Així, l'artista d'Almeria, aquella nit de el 24 de juliol serà, a partir de les 21.30 hores, sobre l'escenari de l'Estadi Ciutat de València.

La seva absència ha estat de les més sonades, ja que Àlex i ell sempre han mantingut una bona relació, i també perquè Bisbal ha estat potser l'artista que més èxit nacional i internacional ha aconseguit de tots els seus companys d''Operación Triunfo'.

David Bisbal seriós amb esmòquing davant d'un photocall pla mitjà
David Bisbal no serà al concert homenatge a Àlex Casademunt | GTRES

Així mateix, de moment es desconeix si les altres dues companyes i amigues de la víctima de l'esmentat programa podran ser-hi. Ens estem referint a Rosa López i a Gisela, ja que sembla ser que aquest dia tenen altres cites en les seves agendes professionals. De la mateixa manera, Joan Camus, que viu fora d'Espanya, tampoc acudirà al concert, tot i que en aquest cas no se sap quin és el motiu que el portarà a no ser-hi.

Els artistes convidats

Encara que Bisbal no podrà acompanyar als seus companys i amics en l'homenatge a Casademunt, la llista d'artistes que pujaran a l'escenari per demostrar el seu afecte al desaparegut és amplíssima. Així, de la seva edició d''OT' es comptarà amb la presència d'Alejandro Parreño, Manu Tenorio, Naim Thomas, Javián, Mireia, Chenoa, David Bustamante, Natalia, Geno, Nuria Fergó i Verónica Romero.

De la mateixa manera, també seran presents en aquesta cita Marta Sánchez, Marta Botía, Papa Joe, Alejandra, Flanagan, Pancho Gespes i Roser. Això sense oblidar la cantant Merche, amb la qual Álex va mantenir una relació sentimental durant diversos anys i que es va mostrar especialment enfonsada durant el seu funeral. Així mateix, cal destacar que es comptarà amb dues presències molt significatives. Ens estem referint a Joan, el germà d'Àlex, i a Nina, la directora d''OT' que tenia a l'artista desaparegut com la nineta dels seus ulls.