Posar Antonio David a la presó: La veritable intenció de Rocío Carrasco

«A aquest senyor no se l'ha jutjat. Encara no hi ha el cas tancat. Estic convençuda que es farà justícia»

A la recta final de la docusèrie de Rocío Carrasco, es van descobrint més detalls sobre les veritables intencions que van portar a la filla de 'la más grande' a relatar el seu duríssim testimoni. Durant les últimes setmanes, amb cada capítol ens hem anat quedant més sorpresos en descobrir la veritable personalitat d'Antonio David, qui segons relata Rociíto, va ser capaç de manipular els seus propis fills per posar-los en contra seva.

Ella definia el seu ex com un veritable monstre, i la veritat és que ha arribat un punt en què a causa del documental, l'ex guàrdia civil s'ha guanyat un gran nombre de detractors. Així, es veia obligat fins i tot a mudar-se a una urbanització de luxe, tal com anunciava María Patiño en exclusiva a 'Socialité', per escapar de l'assetjament mediàtic. Així, la guerra sembla haver arribat a un punt en què no hi ha marxa enrere, i en l'avanç de el següent episodi Carrasco insinua fins i tot que podria acabar a la presó. «Antonio David Flores podria anar a la presó», ha declarat. «Molts juristes d'aquest país m'havien dit que tenia la raó, però mai abans ha succeït. No hi ha un precedent», afegia.

Rociíto denúncia que el seu ex no ha estat jutjat. «A aquest senyor no se l'ha jutjat. Encara no hi ha el cas tancat. Estic convençuda que es farà justícia. Ell li diu al jutge que és insolvent», ha explicat sobre el que ha al·legat el que, fins fa poques setmanes, era col·laborador de 'Sálvame'. A més, Carrasco no ha dubtat a fer un repàs sobre el dineral que ha pogut anar cobrant aquests anys a la televisió. «La majoria de les quantitats no les cobrava ell, les cobraven societats a les quals ell ni pertanyia. Llavors vam decidir posar-li aquesta querella».

Una autèntica odissea judicial

Un nou episodi que seguirà donant molt a parlar, i que posa de manifest la guerra judicial que segueixen lliurant, i on s'han vist involucrats fins i tot els seus propis fills, Rocío i David Flores. Recentment, Antonio David ha tornat a denunciar Rociíto per l'impagament de la pensió del seu fill petit. A més, Carrasco es podria enfrontar a una investigació sobre els diners del seu patrimoni, i descobrir així el que ha pogut guanyar amb la docusèrie. «Una consulta integral del patrimoni i vida laboral de la querellada Rocío Carrasco Mohedano», demana.

Antonio David afirma que la seva exdona li ha de donar 200 euros mensuals des de fa tres anys en concepte de la pensió alimentària ja que el jove és dependent econòmicament. Així, li deuria uns 7.000 euros per l'impagament de la pensió, el que la podria portar fins i tot a la presó, i també suposatr-li una multa econòmica. Una demanda a la qual també s'enfronta l'ex guàrdia civil, ja que al seu dia també va ser Rociíto la que el va denunciar pel mateix motiu, quan encara comptava amb la custòdia dels dos nens. En aquest cas, la xifra ascendiria a 60.000 euros, i el judici encara queda pendent.

Així, l'amenaça de Rociíto al seu exmarit augura un conflicte que està molt lluny d'acabar, ja que segons es rumoreja, David podria denunciar la seva mare, al·legant «apatia, desídia, negligència i abúlia respecte de les obligacions tant afectives com econòmiques» , i comptant amb el suport del seu pare i la seva germana, Rocío Flores. Quant a la seva filla, la relació està molt lluny d'arreglar-se, ja que ella mateixa reconeixia que no veia forma de reconciliació possible. Així, Carrasco assegurava que necessitava temps per poder sentir-se preparada i poder reprendre el contacte amb els seus fills, tot i que té molt clar que 'el seu nen' la segueix estimant. Això sí, la guerra judicial ja els està passant factura.


Comentaris

envia el comentari