Irene Rosales aclareix si Kiko Rivera ha venut la seva part de Cantora

La col·laboradora revela el veritable estat d'ànim del seu marit

Kiko Rivera no vol saber res de la seva mare. Per aquest motiu, vol desfer-se de l'últim vincle que l'uneix a la seva família: Cantora, la finca que va heretar de Paquirri. La revista 'Diez Minutos' ha assegurat que el DJ havia tingut una reunió amb un comprador, i que havia tancat un negoci fantàstic. Els dies d'Isabel Pantoja en el seu refugi campestre podrien estar comptats. Des que la seva reputació està en boca de tots, la cantant va decidir aïllar-se a la casa que li va deixar el seu marit. Encara que Kiko Rivera ha posat la seva part en venda i els nous inquilins podrien complicar la pau de la 'tonadillera'.

Segons la informació que ha sortit publicada, una empresa que es dedica a comprar herències està interessada en l'immoble. En un primer moment, li han fet una oferta a Kiko Rivera. Però també estan disposats a licitar pel percentatge que li correspon a la matriarca dels Pantoja. El problema és que, doña Ana, àvia de Chabelita, viu amb Isabel, i està molt malalta. Així que, la 'tonadillera' no té pensat abandonar Cantora per no perjudicar el seu estat de salut. Kiko Hernández va anunciar a 'Sálvame' que l'artista tenia en venda totes les seves propietats. El seu somni era mudar-se a l'estranger, i tenia pensat regalar la famosa finca a algun dels seus fills. Encara que els plans han canviat, i ha estat Kiko Rivera qui ha mogut fitxa per vendre la polèmica propietat.

El petit de l'ànima d'Isabel Pantoja està molt disgustat amb la seva progenitora. A l'agost de 2020 va descobrir que havia estat víctima de la seva ambició, i no va dubtar a vendre el seu drama a la revista 'Lecturas'. Seguint les seves declaracions, li deu cinc milions d'euros. A més, ha fet una sèrie d'operacions en el seu nom que podrien constituir un greu delicte. Irene Rosales és un dels personatges més buscats des que va esclatar la guerra Pantoja. Treballa els caps de setmana a Telecinco, amb Emma García, a 'Viva la vida'. Des d'allà, ha donat l'última hora sobre la seva família: Cantora segueix en venda. La tertuliana ha desmentit totes les informacions que fan al·lusió a aquesta propietat.

«No s'ha venut res. Vull desmentir-ho»

La jove de Pantoja està molt preocupada. Té por que les notícies que han sortit publicades acabin perjudicant l'última oportunitat que té el seu marit de solucionar els seus problemes econòmics. «No ha venut res. Només ha tingut una reunió», ha dit. La col·laboradora ha explicat per què la finca està a un preu tan baix. El DJ necessita liquiditat, i sobre l'immoble pesen certes càrregues que impedeixen augmentar el seu valor. Així que l'última oferta que ha rebut és molt atractiva. Perquè, a més de desfer-se de la casa, el comprador té intenció de fer un museu per honrar la memòria de Paquirri.

«Fa molt que no vaig a Cantora, pot ser definitiu per al vincle entre Kiko i el que li va deixar el seu pare. Si és el que vol, jo li dono suport. Té molt de valor sentimental, però les circumstàncies han anat així», declara la col·laboradora a 'Viva la vida'. Segons ha explicat, el germà de Chabelita està travessant un moment bastant delicat: la ruptura amb la seva mare, discussions amb la seva cosina i problemes econòmics. Així que tancar la venda de Cantora seria una notícia molt positiva per a ell. Però, lamentablement, el negoci encara no ha acabat. «No s'ha venut res. Vull desmentir-ho», insisteix.

El DJ està desitjant desprendre's de l'herència del torero per deixar enrere el seu turbulent passat. «Saps què passa? Que encara que hàgim vist a Kiko a plató, i fort, a casa no ho està. Està feble i li entren ganes d'agafar el telèfon. No deixa de ser una mare que té un conflicte amb el seu fill, mai hi haurà un punt i final», explica Irene a Emma García.


Comentaris

envia el comentari