Revelen la delicada situació de Bárbara Rey: «Té moltes seqüeles»

Sofía Cristo ha intervingut a la televisió per explicar com es troba la seva mare després de patir complicacions en els últims dies

Sofia Cristo està molt preocupada per la salut de la mare. Bárbara Rey ha hagut de ser ingressada de nou a Marbella després de superar la infecció derivada de la Covid-19 que va patir fa unes setmanes. Ara, la vedet ha desenvolupat una sèrie de molèsties vinculades a aquesta malaltia que l'han portat una altra vegada a l'hospital. L'exdona d'Ángel Cristo ha patit una recaiguda tal com ella mateixa li ha confirmat a Terelu Campos a través d'un missatge al mòbil aquest dissabte. La primogènita de María Teresa Campos ha explicat en el programa en què col·labora, 'Viva la vida', els durs moments que està vivint Bárbara Rey.

«Vaig molt a poc a poc, segueixo malament», li ha escrit en el missatge la vedet a la tertuliana. Més tard, la filla de l'artista, Sofia Cristo, ha intervingut telefònicament al programa de 'Telecinco' per parlar sobre el preocupant estat de salut de la seva progenitora, que continua hospitalitzada. «La meva mare segueix ingressada i està passant un post COVID bastant dolent», ha explicat la DJ al programa que condueix a 'Telecinco' Emma García. «Té moltes seqüeles i li ha sortit una dermatitis per tot el cos», ha afegit sense poder evitar mostrar la seva preocupació.

La seva salut mental també està en un moment complicat

Per si tot això no fos suficient, Sofía Cristo ha revelat que als seus 71 anys la seva mare «està molt baixeta d'ànims», ja que tot això ha estat un cop molt dur i que «amb prou feines parla amb ningú». «T'espantes i hem passat molta por», ha confessat l'amiga de Kiko Rivera al programa que ocupa la graella de 'Telecinco' els caps de setmana. «Fins que no estigui del tot bé, no li donaran l'alta», ha assenyalat la DJ, que intenta estar al seu costat tot el que pot sense deixar de banda els seus importants compromisos professionals: «Jo vaig arribar ahir de Marbella i estic anant-hi els dies que puc».

La filla de la vedet i Ángel Cristo està convençuda que la seva mare se'n sortirà més d'hora que tard perquè és una lluitadora nata i els metges ho tenen tot controlat. No obstant això, encara queden per veure els efectes del tractament que està rebent a l'hospital de Marbella.

Una dura recaiguda

La DJ ha recordat que Bárbara Rey va rebre l'alta fa tan sols unes setmanes després de tenir complicacions en encomanar-se de Covid-19, però que en un moment donat li va pujar molt la febre a conseqüència de la pneumònia bilateral que acabava de patir i no li va quedar més remei que quedar-se ingressada al centre hospitalari una altra vegada. Fins allà es va desplaçar al costat de la DJ, qui està convençuda que tot sortirà bé, malgrat com n'és de complicada la situació que li està tocant viure la seva família. «Ha tingut una recaiguda i t'espantes molt. Hem passat molta por. És una situació que t'obre els ulls i dius: «Què és aquest 'bitxo'?».

«Gràcies a Déu, ella està en bones mans, estem molt agraïts als metges i a les infermeres», ha assenyalat Cristo en to optimista i donant les gràcies a l'equip mèdic que tracta la seva mare al centre de Marbella. I és que està clar que l'ex d'Ángel Cristo no està disposada a deixar que aquest problema de salut pugui amb ella i segur que traurà forces d'on calgui per vèncer la batalla i tornar de nou als mitjans per explicar com va aconseguir superar aquesta dura recaiguda que li està tocant viure després d'encomanar-se de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari