Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David Flores compleix les amenaces i ja sap qui anirà a la presó

Antonio David segueix immers en una batalla legal contra Mediaset

María Patiño i Antonio David Flores continuen amb la seva guerra que sembla no tenir fi. Després de veure's les cares en un judici molt mediàtic, l'exguàrdia civil no trigava a carregar contra ella.

El conflicte entre tots dos va començar quan Patiño va explicar a Socialité que el pare de Rocío Flores havia repartit cartells per Màlaga en què posava maltractador.

Antonio David al seu canal de youtube
Antonio David Flores va portar María Patiño als jutjats  | YOUTUBE

Tot amb la intenció de victimitzar-se després de la docusèrie. A més, Patiño, fins i tot, assegurava tenir proves d'aquell engany d'Antonio David. Per aquest motiu, l'ex d'Olga Moreno va decidir portar Patiño als jutjats.

Per la seva banda, la televisiva denunciava l'assetjament rebut per part tant d'aquest com de la seva filla Rocío.

María Patiño i Antonio David Flores
María Patiño continua la seva guerra amb Antonio David Flores i la seva filla | Trendings

Així, va explicar que se sentia humiliada i assetjada. Una situació que considera «vergonyosa» i pròpia de la «violència mediàtica».

I és que Antonio David Flores no s'ha tallat a l'hora d'atacar la periodista. «Vas ser conscient que estaves donant una notícia falsa amb clara temeritat davant la veritat en la teva tasca com a periodista?», carregava contra ella a les xarxes socials.

«No només em vas calumniar, sinó que a més em vas acusar de fer un delicte. Espero que la justícia us condemni i rendiu comptes pel que heu fet», deia.

Mentre que Patiño, per part seva, ha fet servir Twitter per defensar-se. «Quan es juga brut et cobreix el fang i esquitxa els col·laboradors utilitzats», escrivia la periodista hores després de declarar.

Antonio David Flores i María Patiño segueixen amb la guerra

I també li llançava una indirecta a l'advocat de l'exguàrdia civil. «Lletrats convertits en estrelles al servei de la mentida», explicava.

A més, negava que s'hagués penedit davant del jutge de les seves declaracions, tal com explicaven diversos mitjans.

«Absolutament falsa la informació», deia. No serà fins d'aquí a uns quants dies quan el jutge encarregat del cas comunicarà a les parts si s'obre judici o, al contrari, es desestima el cas.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño no té por de les amenaces d'Antonio David | Europa Press

De moment, María Patiño es mostrava molt satisfeta per haver pogut prestar declaració: «Satisfacció! I ara a continuar treballant», escrivia.

Des d'un primer moment, Antonio David Flores li demanava la que fos la seva companya a Sálvamea prestar declaració i demostrar la informació aportada al seu espai.

«Li demano a Patiño que contesti les preguntes del meu advocat, bé, María? I no et neguis perquè serà interessant que sapiguem la teva visió de tota aquesta informació que vas donar», li advertia.

Imatge de María Patiño i Jorge Javier Vázquez discutint al plató de Sálvame
María Patiño està disposada a desemmascarar a l'exguàrdia civil i a la seva filla | Telecinco

«Com us creieu la justícia, et demano que contestis a les preguntes del meu advocat i responguis a totes les preguntes del jutge perquè pugui saber com vas aconseguir la informació i et vas atrevir a difamar-me, injuriar-me i calumniar-me. Dona-li explicacions al jutge, amb aquest vestit de periodista que et poses», deia l'exguàrdia civil.

Recordem que el pare de Rocío Flores ja ha guanyat una demanda per acomiadament improcedent contra els responsables de La Fábrica de la Tele.

La productora va ser condemnada a indemnitzar-lo amb 82 000 euros. Una quantitat que s'ha vist incrementada a 152.000 per danys morals. Això, sense comptar amb la guerra mediàtica que continua oberta contra la seva ex, Rociíto, on també s'han vist embolicats els seus fills.