El disgust d'Antonio David Flores enmig del carrer: «No em persegueixis»

Antonio David Flores s'ha mostrat amb la premsa més reticent que mai

Antonio David Flores podia intuir, però no imaginar què li suposaria que la seva ex (Rocío Carrasco) parlés. Trencar el seu silenci després de vint anys ha fet que aquest estigui ara seriosament en dubte.

D'una banda, ha sigut acusat per ella de maltractament. I, d'altra, l'ha responsabilitzat d'haver-li arrabassat als seus fills (Rocío i David). I, alhora, han quedat desmuntades amb proves moltes de les mentides que ell ha explicat aquests anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot això li ha suposat ser acomiadat de 'Mediaset' i també que la seva imatge hagi quedat en evidència. D'aquí que estigui vivint una situació complicada. Tant és així que ara s'ha mostrat esquiu i poc inclinat amb la premsa, cosa que mai havia fet.

L'enuig del marit d'Olga Moreno

L'exguàrdia civil està cansat d'estar en el punt de mira. I també que continuïn sortint informacions que no el deixin en bon lloc. En altres ocasions hauria optat per concedir una exclusiva i parlar.

No obstant això, ara ha canviat d'estratègia. En concret, s'ha decantat per no parlar amb la premsa. És més, s'ha mostrat realment enfadat amb ella.

Tot ha succeït quan uns reporters d''Europa Press' se li han acostat després de sortir de la perruqueria. I ho han fet per conèixer què pensa de la sèrie-documental de qui va ser la seva dona.

Davant les preguntes, ha respost dient: «Bon dia. Estic bé i no us diré res». Els periodistes han volgut obtenir unes declaracions i l'han seguit preguntant, però ha preferit seguir endavant sense respondre cap qüestió.

Però ha arribat un punt en què ha dit prou i ha estat aquí quan ha dit enfadat: «No insisteixis i no em persegueixis. Està clar què t'he dit. No parlaré de res».

El greu procés judicial obert per al pare de Rocío Flores

El fet que estigui sense feina i amb una imatge danyada públicament preocupa molt a Antonio David Flores. No obstant això, no són els únics problemes que té. I és que ara s'enfronta a tràngols judicials molt complicats i greus.

Així, segueix el procés del cas per aixecament de béns, el qual es va posar en marxa amb una querella de Carrasco. En concret, ella el va demandar per impagament de la manutenció dels fills. Però ell es va declarar insolvent.

No obstant això, la seva ex i els advocats van descobrir que havia estat treballant. Per tant, sembla que cobrava a través de societats a les quals no pertanyia. Per aquest motiu, li va interposar una querella.

Aquesta és una situació realment greu en què pot estar implicada la seva esposa. És més, si fos declarat culpable podria fins i tot anar a la presó.

L'antic col·laborador de 'Sálvame' podria tenir un altre problema

A més dels indicats, el pare de Rocío Flores podria tenir molt aviat un altre seriós contratemps. Això passaria si Rocío Carrasco aconsegueix que el cas de maltractament psicològic es posi novament en marxa. Cas que en aquests moments està sobresegut de forma provisional.

Intentarà reobrir-lo, com ja va donar a conèixer en la seva sèrie. I és que a hores d'ara compta amb testimonis de persones que estarien disposades a parlar. A més, sembla que tindria a les seves mans noves proves. 

Si aconsegueix el seu propòsit, és clar que la situació es tornaria molt més seriosa pel seu ex. No obstant això, caldrà esperar per conèixer si finalment se li dona l'oportunitat a Rocío d'explicar el seu testimoni davant un jutge. Sí, perquè això és el que ella desitja, que almenys se l'escolti en sala.


Comentaris

envia el comentari