Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Una portada assenyala Rocío Carrasco: «Serà maltractament»

Una persona propera a Rocío Carrasco ha carregat contra ella pel seu pròxim projecte

La primera part de la sèrie-documental de Rocío Carrasco ha arribat a la seva fi. No obstant això, se segueix parlant d'ella. I més encara des que s'ha fet públic que tindrà continuïtat.

A la tardor de 2021 és quan està previst que arribi la segona temporada. Aquesta tindrà per títol 'En el nombre de Rocío'. I ja està generant moltes reaccions en saber-se que girarà al voltant de la família Mohedano.

En concret, diversos membres del clan ja han carregat contra la filla de Rocío Jurado. I això sense saber què s'explicarà. És més, un d'ells s'ha convertit en portada per les seves ferotges crítiques cap a aquesta: Rosa Benito.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La portada que carrega contra la mare de Rocío Flores

La revista 'Diez Minutos' ja ha publicat el seu últim número. I ha optat per posar en portada a qui va ser dona d'Amador Mohedano. Li ha donat aquest protagonisme per les seves últimes declaracions sobre la seva neboda.

Precisament al costat d'una foto de Rosa Benito, apareix la frase que ha pronunciat aquests dies i que més controvèrsia ha generat. Ens estem referint a «això serà un maltractament als Mohedano».

Aquesta frase l'ha dit al programa 'Ya es mediodía' on treballa. I ha estat una de les quals va emprar per rebutjar de ple la segona part de la sèrie de Rocío Carrasco.

En concret, ha manifestat que «ella està agafant aquest micròfon que és la televisió perquè li donin suport pel maltractament. I jo també em pregunto si això serà un maltractament mediàtic per a nosaltres, per a la família».

La filla de Rocío Jurado 'revoluciona' a la seva tieta materna

L'avanç que s'ha pogut veure de la producció que arribarà a la tardor no ha deixat indiferent els Mohedano. I és que en aquesta es revelarà per què no tenen relació amb la primogènita de 'la més gran'. Això sense passar per alt que s'abordaran qüestions que giren al voltant de l'avarícia, la traïció i els secrets.

El fet de conèixer totes aquestes dades ha portat Rosa a fer més declaracions al respecte. Així, ha manifestat que «en el que hem vist em falta la paraula amor. Ha estat una persona molt estimada i espero que en aquest recorregut que va a fer, també expliqui coses boniques».

És més, fins i tot ha atacat als espectadors que estan contents amb la segona temporada. Sobre aquests ha dit que «no entenc que hi hagi gent que s'alegri (...) A mi m'agraden les coses boniques, la pau».

Per concloure ha deixat palès que creu que aquesta continuació televisiva portarà sofriment a tots. «No m'agrada l'odi perquè no porta a res, porta al dolor. Això el que pot portar és dolor i no val la pena», conclou.

Molt més contundent ha estat, però, el que va ser el seu marit. Amador ,abans que s'emeti la nova temporada de l'esmentada sèrie, ha titllat la seva neboda de mentidera. D'aquesta manera, ve a negar el que pugui explicar sobre ell i la resta de la família.