L'advertència de Rocío Flores a la seva mare: «Fins al dia que em mori»

Rocío Flores ha deixat palès que, passi el que passi, sempre estarà a la banda de l'esposa del seu pare

Dimarts a la nit Rocío Flores va tornar a seure al plató de 'Supervivientes' com a col·laboradora. I ho va fer per, sobretot, defensar el pas d'Olga Moreno pel 'reality'. I la veritat és que no ho va tenir gens fàcil.

No li va ser senzill donar-li suport perquè l'esmentada participant ha tornat a parlar de la seva vida de fora. En concret, ha anomenat el fill del seu marit (Antonio David). I això no ha agradat gens a l'audiència ni tampoc a molts presents a la gala.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tanmateix, el que va fer que la jove 'saltés' va ser un altre motiu. Exactament el fet que es posés en dubte l'amistat d'Olga amb Melyssa Pinto. Davant d'aquesta qüestió, 'va treure les ungles' per ella alhora que enviava un missatge clar a la seva mare (Rocío Carrasco).

La filla d'Antonio David defensa a ultrança a la seva madrastra

Com hem dit, Moreno dimarts a la nit va estar novament en el punt de mira per parlar de David Flores. Però també perquè ara es porta molt bé amb Pinto. Una concursant a qui temps enrere va criticar de forma contundent.

Precisament aquest 'bon rotllo' actual entre ambdues va suscitar els comentaris a plató. El més significatiu va ser el de Lorena, la germana de Melyssa.

I és que va dir: «Jo no dic que Olga sigui mala persona ni res. El que jo dic és que en la meva concepció d'amistat no és possible que al principi d'una amistat m'estiguin criticant».

Davant aquest comentari, Jorge Pérez, l'últim guanyador de 'Supervivientes' i amic de Rocío Flores, va prendre la paraula. I ho va fer per defensar la concursant assenyalada.

Així, ha exposat que les afinitats en el 'reality' van canviant amb el pas del temps. És més, ha destacat que la dona d'Antonio David havia animat la seva companya quan ha tingut una davallada.

I en aquest moment va ser quan la filla de Carrasco va intervenir per donar suport a la seva madrastra: «No sabeu com de necessari és tenir suport dins d'aquesta illa. El moment de recordar-te de la teva família... Això ho he viscut a la meva pell».

A més, va deixar palès que «em fa il·lusió que sigui Olga una de les persones amb les quals Melyssa té aquesta confiança de poder desfogar-se. No sabeu l'imprescindible que és aquí tenir el suport d'algú».

Paraules a les quals va sumar-se una altra defensora a ultrança de l'andalusa. Ens estem referint a Marta López, 'enemiga' de Pinto. I és que aquesta va justificar que la seva amiga hagi canviat la seva relació amb Melyssa perquè ella ja no hi és.

La neta de Rocío Jurado llança una clara indirecta a la seva mare

Lorena no es va deixar aclaparar pels 'protectors' de Moreno. Per aquest motiu va mantenir la seva postura. «Quina pena quan la meva germana s'assabenti com l'Olga li ha dit de tot amb tu (Marta López)!».

Això sí, va deixar clar que: «No li diré a la meva germana que no s'ha de portar bé amb ella. Quan ho vegi, que faci el que vulgui».

En aquest punt, Alexia Rivas, qui també va formar part del càsting de participants, va decidir donar el seu punt de vista. Així, ha destacat que la sevillana és bona companya. Però també va ressaltar que només veu a López «defensar a mort a Olga Moreno».

Aquestes paraules 'van ferir' a Rocío Flores. Per aquest motiu, emocionada digués: «Si jo no dono la cara per ella com en moltíssimes ocasions és per la situació que tinc fora. Estic en un punt que és molt complicat, les coses de fora amb les coses de dins».

A això va afegir: «Si a sobre vinc aquí i hi ha persones que em barregen una cosa amb l'altra, per a mi és molt complicat. Cada vegada que se m'ha posat una mica d'Olga m'he partit la cara per ella. I ho seguiré fent fins al dia que em mori perquè així ho sento».

Si aquest últim comentari va ser una advertència a la seva mare, més encara el que va dir després. En concret, va exposar: «Li molesti a qui li molesti, això és així. I no ho canviarà ningú, es posi qui es posi per davant».

El públic opina de l'emoció de Flores

Aquesta emoció que va mostrar la filla d'Antonio David va calar en part dels espectadors. No obstant això, molts altres no la van creure en absolut. És més, van deixar clar a les xarxes socials que aquest intent de plorar era fruit d'una estratègia: «Intenta plorar i no ho aconsegueix».

Entre els missatges més durs en contra hi ha aquest: «S'ensorra més aquí que quan va saber que la seva mare s'havia intentat suïcidar. O més que quan li va donar una pallissa a la seva mare».

Així mateix altres internautes van demanar que si ho estava passant tan malament que no tornés a plató. I és que tenen clar que no aporta res excepte tensió a cada gala.


Comentaris

envia el comentari