El deteriorament físic de David Flores, el fill de Rocío Carrasco

El net de Rocío Jurado es refugia en una íntima amiga d'Olga Moreno

L'aventura mediàtica de Rocío Carrasco ha destrossat tots els seus enemics. L'exèrcit d'Antonio David va aprofitar-se del seu silenci durant més de vint anys. I els resultats van ser aterridors.

L'hereva de 'la més gran' va estar a punt de perdre la vida. Però, ressorgint de les seves cendres ha fet justícia, i els seus detractors han abaixat el cap. El problema és que algunes víctimes són persones innocents.

Aquest és el cas de David Flores, el seu fill petit. I és que el jove està completament devastat després del polèmic documental. I a més, tothom que el coneix, parla meravelles d'ell.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una de les últimes en fer-ho ha sigut Rosa Benito, que assegura que és un «ésser meravellós i molt intel·ligent». L'exgendre de la Jurado presumeix d'haver-li donat una educació exquisida.

No obstant això, 'Contar la verdad para seguir viva' ha demostrat que aquest mèrit és de Rociíto. L'«enano» adorava la seva progenitora. Però el pas del temps els va distanciar per sempre i tot fa pensar que la seva reconciliació és impossible.

Segons ha sortit publicat, l'antic tertulià de 'Sálvame' ha convençut el petit perquè interposi una demanda contra Carrasco. I, durant el judici, David Flores es va mostrar visiblement alterat. Un fet que va provocar que molts periodistes comencessin a parlar del seu estat d'ànim.

'Europa Press' ha publicat unes imatges que han fet saltar totes les alarmes. En aquestes es veu a un David més sensible del normal. A què es deu el seu malestar?

Telecinco ha confirmat la segona entrega de la controvertida docu-sèrie. Es titularà 'En el nombre de Rocío' i els enemics de la protagonista ja han començat a tremolar.

I és que certes persones han contagiat la por al fill de David Flores. Aquest és un noi molt sensible, i les seves circumstàncies personals el converteixen en algú molt vulnerable.

El fill de Carrasco està més sol que mai

Olga Moreno té un vincle especial amb el petit. Seguint el seu discurs, no pot dormir si ella no li fa un petó de bona nit. L'empresària fa molt de temps que no el veu, ja que es troba concursant a 'Supervivientes'.

L'huracà Carrasco està sent bastant cruel i el noi necessita el seu suport més que mai. Arran de les últimes imatges del jove, molta gent s'ha preocupat pel seu estat de salut. I és que l'aspecte físic del germà de Rocío Flores ha canviat radicalment.

Vestit amb roba d'estiu, ha estat enxampat als carrers de Màlaga. Sempre havia sigut un personatge molt atractiu per als mitjans de comunicació, però ningú s'atrevia a fotografiar-lo.

No obstant això, el punyent testimoni de la seva mare l'han convertit en protagonista. Així, tothom li ha posat cara. I fins i tot, han escoltat la seva veu.

També han posat nom a la seva malaltia: la síndrome d'Angelman. Per això, no seria d'estranyar que Rociíto estigués penedida d'haver-lo posat a primera línia.

Les circumstàncies familiars no han canviat i David no pot refugiar-se als braços d'Olga. De fet, és una amiga d'Olga Moreno qui ha adoptat aquesta funció.

Un equip de periodistes ha gravat al net de Rocío Jurado amb aquesta dona. Desgraciadament per a ell, la seva germana passa molt temps a Madrid i ha hagut de buscar nous suports.

La col·laboradora d'Ana Rosa Quintana està immersa en un dels seus millors moments professionals. Encara que sempre ha estat al costat de la seva família, actualment li és impossible romandre a Màlaga.

Alguns mitjans han especulat amb la possible participació de la 'influencer' a 'GH VIP'. Sense cap mena de dubte, seria un negoci terrible per al seu germà.

Tot així, l'«enano» de Carrasco està més sol que mai. La nova reina del feminisme es nega a allargar-li la mà perquè considera que és «feliç» en la ignorància.

En el seu moment, va preferir adquirir la imatge de malvada perquè el seu petit estigués en pau amb el seu progenitor. Malgrat això, el temps va passant i la situació ha empitjorat.

Segons s'ha explicat a Telecinco, el net de 'la més gran' també va tenir problemes amb el seu pare. A més, actualment tampoc té la seva germana. Així doncs, David Flores és la veritable víctima del drama familiar.


Comentaris

envia el comentari