Zayra, la filla de Guti, s'encara a 'Sálvame': «Me la sua, prendrem mesures»

Zayra Gutiérrez entra indignada al programa de Telecinco per defensar el seu nòvio

El plató de 'Sálvame' va ser un formiguer aquest dimarts, quan el programa de Telecinco va abordar el tema de la nova relació de Zayra Gutiérrez. La filla de Guti, que viu a Londres amb el seu nuvi, Miki, ha tornat a sortir a la palestra per defensar la seva parella.

A la filla d'Arancha de Benito li ha enfadat enormement que al programa presentat per Paz Padilla s'estigués criticant el seu nuvi. Gràcies a Rafa Mora, el qual la jove ha contactat per telèfon, la sempre polèmica Zayra no ha aguantat més i ha entrat en directe.

El cas és que 'Sálvame' s'havia posat en contacte amb diverses exnòvies de Miki. I al nuvi de la jove mediàtica el titllaven de «gelós, controlador, irrespectuós». Però la cosa no va quedar aquí i va acabar esclatant tot amb la trucada de la jove.

La mediàtica filla d'Arancha de Benito, indignada per les crítiques a la seva parella

Les seves exnòvies asseguren que ell insulta la filla de Guti i Arancha dient-li «grassa i lletja» i que sempre controla totes les seves amistats. A més, segons els seus testimonis, fa el que vol amb les seves xarxes i fiscalitza fins a la roba que porta.

Sens dubte, una provocació per a la bona de Zayra, que no ha dubtat un segon a intervenir com més aviat millor en el veterà espai de Mediaset. La jove, realment sorpresa i indignada pel que ha passat, ha acabat amenaçant amb «prendre mesures».

«Les declaracions que fa aquesta noia són molt lamentables, que el meu xicot m'insulta, em diu falsa, grassa... Aquesta noia va estar amb ell i li va posar les banyes, està ressentida perquè està més sola que l'una. Es va quedar sense amics i ara vol venjar-se», ha sentenciat.

«La que no té ni l'ESO és ella. Jo estic estudiant per treure'm l''Advanced', un títol d'anglès, i ell treballant en un bar, guanyant el seu sou», prosseguia molt enfadada.

«Ell paga la casa i part de les meves despeses, els menjars i els meus capricis. Jo gairebé no pago res, la mantinguda sóc jo, així que no està amb mi pels meus diners», ha explicat en un to desafiant. «Ella és la que no treballa», ha confessat.

La fèrria defensa de la filla de Guti al seu nuvi

No contenta amb la seva contundent defensa al seu xicot, ha anat més enllà i ha donat encara més la cara per ell. «No he pogut trobar una persona millor i amb millor cor, em respecta, em cuida, la meva família l'adora», ha dit.

«Les meves amigues de veritat hi són sempre. M'han tret Instagram perquè em vaig ficar en una aplicació i vaig tenir un problema, però ningú em controla les xarxes. Ell em diu que pugi el que vulgui, que vaig guapíssima i ella és una envejosa, una morta de gana que per 100 euros fa el que sigui».

L'assumpte s'anava complicant i davant l'advertència Paz Padilla sobre com era el seu nuvi, Zayra ha esclatat: «Em sembla vergonyós que estigueu deixant una persona meravellosa... de què? Esteu trinxant una persona que és anònima que no hauríeu d'anomenar».

«Me la suen els testimonis, esteu dient barbaritats. No el coneixeu de res i esteu dient coses molt greus. Prendrem mesures», ha amenaçat al programa per treure a la llum aquestes polèmiques declaracions.

Finalment, ha acabat defensant novament el seu nuvi. «Aquests testimonis són falsos i ell només ha tingut una núvia, les altres es fan passar per alguna cosa que no són. Estic feliç i molt tranquil·la, encara que una mica farta de tot això», ha sentenciat.


Comentaris

envia el comentari