Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores

Antonio David, enxampat amb una altra parella mentre la seva ex demana ajuda

Antonio David Flores té relació amb una famosa

Antonio David Flores ha estat una de les cares més influents de la televisió, el problema és que suposadament no ha fet un bon ús del seu poder. Rocío Carrasco, la seva primera exdona i mare dels seus fills grans, ha denunciat a Telecinco que va viure un malson al seu costat. La cadena està emetent un documental que demostra el costat menys amable del tertulià.

Antonio David Flores segueix tenint molts suports, hi ha periodistes que no confien en la versió de Rociíto i tenen arguments per pensar així. El problema és que la cadena de Paolo Vasile és força important i cada vegada són menys els que s'atreveixen a alçar la veu. L'última cosa que ha fet la filla de Rocío Jurado ha estat assegurar que el seu ex té una altra parella: Raquel Mosquera.

Imatge de Raquel Mosquera plorant.
Antonio David Flores té bona relació amb Raquel Mosquera | Telecinco

Antonio David, seguint el testimoni de la mare de Rocío Flores, va decidir col·laborar amb Raquel Mosquera per «exercir vandalisme». Cal aclarir que no ha aportat cap mena de prova, simplement ha mostrat unes imatges que demostren la complicitat que hi ha entre ells. «Ell sí que ha estat una persona que s'ha preocupat per mi», va comentar fa uns quants anys la vídua de Pedro Carrasco.

Antonio David sap que la seva exdona ha assegurat que està en tractament per intentar oblidar-lo i que ha fet aquesta confessió plorant. Les seves llàgrimes van fer que el públic es posicionés al seu costat en un primer moment, però cada cop està més desprotegida. Els espectadors també volen escoltar el pare de David Flores, un home que sempre ha tingut cura dels seus fills.

Rociíto ha acusat el pare dels seus fills d'una cosa greu: pensa que es va acostar a Raquel únicament per fer-li mal. Està convençuda que les seves intencions mai no han estat bones, només volia envoltar-se d'un exèrcit d'aliats per deixar malament Carrasco. En el nombre de Rocío, el nou documental que emet Mediaset, ha posat al punt de mira aquesta parella tan sorprenent.

Antonio David Flores va enviar un missatge que ho va canviar tot

Antonio David va reconèixer al programa A tu lado que va ser ell qui es va posar en contacte amb Raquel Mosquera. Suposadament es va solidaritzar amb la seva situació i va intentar ajudar, ja que entenia que estava travessant una situació delicada. «Jo li he donat el meu telèfon, aleshores m'hi vaig preocupar perquè vaig pensar que era el més lògic i el més normal», va admetre.

Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores s'ha apartat de la pantalla petita | GTRES

Flores està en una situació delicada perquè la seva exdona no para de plorar i assegura que ha hagut de demanar ajuda professional. Està intentant oblidar tot allò que suposadament li ha fet, encara que sap que ell no n'és l'únic responsable. La vídua de Pedro Carrasco també hi té molt a veure, ja que la va trair i no ha parat fins a guanyar-se l'aplaudiment dels espectadors.

«Raquel Mosquera no està bé, però no ha estat bé mai perquè ella té un problema des de petita. Aquest ésser (Antonio David Flores) fa el que sigui i s'apunta al que sigui, manipula el que sigui que sàpiga que a mi em pugui fer un mal». La filla de la Més Gran ha estat molt dura, ja que no consenteix que ningú no tingui un bon concepte del pare dels seus fills.

Antonio David Flores està en una situació delicada

Antonio David té arguments i força suficient per respondre a les acusacions que ha rebut per part de la  seva ex. El problema és que ha perdut l'altaveu que tenia a Sálvame i no hi ha cap periodista que s'atreveixi a publicar la seva versió. Carrasco s'ha guanyat la confiança de persones importants i és complicat anar-hi en contra.

Flores donarà resposta a tot, però ho farà davant d'un jutge i no en un plató de televisió. Ell també li ha demanat ajuda a un bon advocat per demostrar que és víctima d'una campanya de desprestigi. De moment ja ha guanyat diversos judicis, cosa que evidencia que no és tan dolent com volen fer veure.