Imatge de José Entrecanales.

José Entrecanales, gendre de Bertín Osborne, deixa de tapar el seu secret

Entrecanales i la seva dona, encantats amb la recent paternitat

José Entrecanales és un home d'èxit en tots els aspectes. El marit de Claudia Osborne ha passat a engrandir la llista de famosos espanyols des que va començar la seva relació amb la filla de Bertín Osborne.

José, amb 31 anys, té un brillant currículum acadèmic i professional. Alguna cosa té haver estat el primogènit dels quatre fills del president executiu d'Acciona, José Manuel Entrecanales.

Entrecanales va brillar ja acadèmicament des de jove. Així doncs, ha passat per l'Eton College de Berkshire. És la mateixa escola dels prínceps Guillem i Enric.

També figura al seu currículum el Grau de Dret i d'ADE per la Universitat Pontifica de Comillas de Madrid. Laboralment ha treballat a Londres, a Madrid i a Toronto. Sempre s'ha dedicat al sector de les finances, vinculades a la banca d'inversió, al mercat de valors o a les energies renovables.

Actualment treballa amb el seu pare, on ocupa el càrrec de director d'estratègia i desenvolupament corporatiu d'una de les divisions de la companyia.

Tanmateix, la seva vida acaba de fer un gir de 180 graus i no precisament pels seus èxits professionals. I és que acabem de veure la primera imatge d'allò que ha transformat completament la vida de José Entrecanales i de Claudia Osborne.

José Entrecanales i la foto que descobreix el seu 'secret'

Metafòricament parlant, el secret de José Entrecanales és la primera imatge de la seva filla. Micaela és el seu nom i és la primera filla de la parella. Nascuda el dia 30 de juny, la neta de Bertín Osborne ha fet vessar de felicitat els seus primerencs pares.

Fa uns dies, Claudia era l'encarregada de mostrar un detall que ha fos d'amor Instagram. Al seu compte en aquesta xarxa, publicava una tendra foto de la mà de Micaela, que rebia molts comentaris de felicitació.

Ella i José Entrecanales no han volgut esperar gaire per tenir el seu primer fill. Es van casar el 2 d'octubre passat a l'Església de San Miguel, a Jerez de la Frontera. Allí va néixer la mare de Claudia i és un lloc que porta molts records i de molt bonics a la família.

José sempre s'ha volgut mantenir en un segon pla, molt discret. Exceptuant la lògica cobertura que els mitjans van donar a l'enllaç, és força al·lèrgic als mitjans de comunicació i a la popularitat.

Per aquest motiu, és Claudia qui capitalitza tot l'interès mediàtic, més acostumada a les fotos i les càmeres. Ser filla de Bertín Osborne sempre li ha comportat estar a primera línia informativa.

Claudia, la filla de Bertín Osborne es troba al segon trimestre del seu embaràs.
Entrecanales i Claudia han viscut l'embaràs amb molta felicitat. | Instagram
 

L'alegria dels Entrecanales pel naixement

El naixement de Micaela ha fet vessar també de felicitat la família Entrecanales. De fet, Micaela no serà l'única membre de la família a arribar al món aquest 2022. Gonzalo, el germà de José Entrecanales i la seva dona, Mónica, també esperen el seu primer fill.

Es van casar el març del 2021 i el març d'aquest any van anunciar que serien pares.

Per a Bertín Osborne, l'alegria també és màxima, ja que ampliar la família és sempre una bona notícia. No obstant això, ell ja té sis nets més, tres de la seva filla Alejandra i tres més d'Eugenia.

Imatge del casament de José Entrecanales i Claudia Osborne.
José Entrecanales i la seva dona, radiants el dia que es van casar. | GTRES
 

Ara José i Claudia s'han d'adaptar a la seva nova condició de pares. La veritat és que la influencer ha deixat clar durant tot el seu embaràs les ganes que té de ser mare. Ara ha complert el seu somni i previsiblement anirà explicant com són els primers dies, setmanes i mesos de la seva petita.

José, per contra, continuarà amb la seva discreció habitual, exercint de pare, però d'una manera més discreta.