Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Antonio David i la seva filla mouen fitxa i prenen accions legals contra Rocío Carrasco

Antonio David i Rocío Flores han estat enxampats entrant a un despatx d'advocats

Antonio David i Rocío Flores semblen haver pres la decisió de fer el gran pas de prendre accions legals contra Rocío Carrasco després de la docusèrie.

L'exguàrdia civil ja va comentar que el seu equip d'advocats gairebé forma part de la seva família, i més amb tots els problemes que l'han ajudat a solucionar.

No és la primera vegada que a l'excol·laborador se l'ha vist freqüentant aquests entorns. I fa poc ho feia acompanyat de la seva filla. D'aquesta forma, podrien estar plantejant-se arribar fins a les últimes conseqüències contra Carrasco i portar-la novament als jutjats.

Cal recalcar que Antonio David ja té diverses causes judicials pendents. Per començar, podrien caure-li ni més ni menys que cinc anys de presó. Al marit d'Olga Moreno se l'acusa per presumptes delictes d'insolvència punible i falsedat documental. I també per aixecament de béns i impagament de nombrosos deutes.

El que fos col·laborador de 'Sálvame' al·legava durant anys que s'havia declarat insolvent econòmicament, incapaç de fer front als deutes que l'assolaven.

«Se l'acusa d'haver facturat a través de societats a nom de la seva dona, Olga Moreno, i el seu representant, que finalment van ser deixats al marge d'aquest procediment legal».

Això, sense comptar amb la guerra que segueix lliurant contra la mare dels seus fills. Rociíto espera poder reobrir el cas per maltractament que hi ha en contra del seu ex i que al seu dia va ser sobresegut. I ho farà aportant noves proves que han sortit arran de la docusèrie.

«Perquè un estigui absolt ha d'haver estat jutjat. I ell no ho ha estat, així que no ha estat absolt de res. El procediment està sobresegut provisionalment», destacava en una de les seves entrevistes. 

Ja ho advertia Carrasco: «Presentarem la reobertura amb tots els testimonis nous que han sortit, fins i tot testimonis que no vaig narrar en el seu dia».

A més, ella té molt clar que «això té un començament, però encara no ha tingut un final. Són fets que seguiran». Així, sembla disposada a tot, i més ara que s'ha d'enfrontar a la demanda del seu propi fill.

David Flores acabava sumant-se a la demanda que havia interposat el seu pare per l'impagament de la pensió alimentària. I és que Rociíto acumula anys sense pagar-li la pensió al seu fill, qui s'ha declarat com a dependent econòmicament per la malaltia que pateix.

La demanda d'Antonio David contra La Fàbrica de la Tele

A tot això se suma la demanda que Antonio David ha interposat contra La Fàbrica de la Tele per acomiadament improcedent i danys morals.

Un judici en el qual la seva filla, Rocío Flores, també pot testificar. I és que pare i filla estan més units que mai, demostrant que poden afrontar qualsevol mena d'adversitat. Les seves mostres d'afecte reafirmen aquesta gran i indestructible unió familiar.

Des d'un primer moment, l'entorn proper a l'exguàrdia civil assegurava que tenia intenció d'emprendre accions legals contra el cap pensant del documental.

«Mai tornaré a treballar per a La Fàbrica de la Tele. El dany que se m'ha fet és irreparable», sentenciava Flores en una recent entrevista.

«Han provocat en la societat un odi cap a mi i cap a la meva família, que ho he patit en la meva pell. Convertir una persona, que ni tan sols ha estat jutjada, en culpable».

Així, quatre mesos després que sortís a la llum el documental, el que fos gendre de Rocío Jurado es veia les cares als jutjats amb diversos dels seus enemics. Entre ells, Carlota Corredera, que s'ha erigit com la gran defensora de Rocío Carrasco, o David Valldeperas, director de 'Sálvame'.

Tant a l'entrada com a la sortida del jutjat, la veritat és que tots dos es mostraven d'allò més somrients i tranquils. Sobretot, Corredera, qui sembla estar molt confiada en el seu possible triomf legal sobre Antonio David. 

A Antonio David, per contra, se'l notava bastant tens i amb gest seriós, i a tal com va passar durant el funeral de Mila Ximénez, va evitar creuar paraules amb ningú.