María Teresa Campos, amb abric, sortint d'una clínica

Preocupació màxima per l'estat de María Teresa Campos: «Cada vegada li costa més»

María Teresa Campos travessa les seves hores més baixes i el seu entorn proper està extremadament preocupat

María Teresa Campos cada vegada preocupa més als seus éssers estimats. I és que la matriarca el clan travessa les seves hores més baixes.

Les últimes informacions que arriben sobre la veterana presentadora són d'allò més preocupants, i és que ja ni tan sols té il·lusió per celebrar el seu aniversari. A la Campos se la va veure bastant desanimada el dia que feia 80 anys, un dia que hauria d'haver estat d'alegria en el qual va decidir tancar-se a casa.

A més, cada vegada es mostra més esquerpa amb la premsa, contestant de mala manera a les preguntes dels periodistes i menyspreant la seva feina. Què li passa a la que fos una de les estrelles de Telecinco?

Molts ho atribueixen a l'edat, però d'altres a la gran soledat que està experimentant. I és que María Teresa mai es va imaginar vivint aquesta etapa de la seva vida en aquestes circumstàncies, encarant sola la vellesa.

Així ho confirma el seu entorn proper. «Teresa no té ànims per a res, tampoc vol fer vida social», assenyalen.

«La seva família l'ha animat a sortir, a passejar i algun sopar, però ella ho ha declinat», han revelat al diari El Espanyol. «Cada vegada li costa més fer coses i això que les seves filles i Gustavo tiren d'ella».

La presentadora sempre s'ha mostrat com una dona forta, però queda clar que l'edat li passa factura. Teresa ja no és la mateixa que coneixíem i el seu públic ja s'ha adonat d'això.

Just per això els últims projectes que ha intentat posar en marxa han acabat anant-se'n en orris, com va passar amb 'La Campos Móvil'.

«Els que la coneixem sabem que és una dona forta, que s'ha refet en molts moments de la seva vida», asseguren aquells que l'estimen i coneixen.

El que més doldria la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego és que no ha arribat als 80 com a ella li hagués agradat. «No és l'etapa que va somiar amb gaudir». Una cosa que tindria molt a veure amb la seva ruptura amb Edmundo Arrocet, al costat de qui esperava passar la resta de la seva vida.

«Tampoc va ajudar els fets amb Bigoti Arrocet. Està més que superat per a ella, ja va passar pàgina, però aquesta ruptura, per com va succeir, la va deixar tocada», asseguren.

«El seu ànim no és el mateix. A ella no li agrada estar sola a nivell sentimental i menys en una etapa tan crucial com aquesta», insisteixen.

Maria Teresa abandona les seves vacances abans d'hora

Just per això, Campos ni tan sols tindria ànims de seguir gaudint de les seves vacances i ha decidit tornar a Madrid abans d'hora. Sembla que l'únic interès de María Teresa és sentir-se útil professionalment i espera ansiosa qualsevol trucada.

«D'alguna manera, ella sent que estant a Madrid està més disponible si la truquen per algun programa», destaquen.

Això sí, recentment anunciava que formarà part d'un projecte que li fa molta il·lusió, i és que serà una de les protagonistes del programa de TVE, 'Lazos de sangre'. Programa en el qual es rescata la història d'alguna de les sagues familiars més importants d'Espanya.

Allà també treballarà durant un temps la seva gran amiga Rocío Carrasco, que acaba de fitxar com a defensora de l'audiència a 'Sálvame'.

«Aquest estiu TVE ha anunciat que farà 'Lazos de sangre', programa que em consta que li ha fet molta il·lusió i en el qual participarà d'alguna manera».

A més, manté l'esperança que aquesta tardor Telecinco decideixi rescatar la seva 'Campos Móvil', programa que li feia molta il·lusió gravar. «Té l'esperança que al setembre arribin coses o es reprengui 'La Camps Móvil', aquest programa li va anar molt bé».