Fotomuntatge amb imatges de Rocío Carrasco i Olga Moreno

Explicar la seva veritat: Olga Moreno ja té data per a plantar-li cara a Rocío Carrasco

Olga Moreno s'asseurà en un plató a defensar la seva família després de la final de Supervivents

Olga Moreno ho va advertir: no pensa permetre que ningú li faci mal als seus. I arriba d'Hondures disposada a complir amb la seva promesa.

Se'n va anar amb el cor en un puny, sent conscient que deixava enrere a la seva família enmig de l'huracà Rocío Carrasco. L'impacte i la magnitud del documental en tots aquests mesos supera amb escreix tot allò que pugui imaginar.

El seu marit ha aparegut com un home completament enfonsat. Ha estat acusat de maltractador i de ser un ésser menyspreable, capaç de posar a uns fills en contra de la seva mare. I Olga des d'Hondures ha fet tot el possible per defensar-lo i donar la cara per ell quan ha pogut.

Olga Moreno arriba disposada a explicar la seva veritat

El retorn d'Olga Moreno també implica que haurà d'enfrontar-se de ple amb la polèmica que manté la seva família amb Rocío Carrasco. I és que té diversos fronts oberts, entre els quals es troba respondre als nombrosos atacs que la filla de 'la més gran' li ha llançat a la docusèrie.

És Olga realment una còmplice d'Antonio David, tal com assenyalava Rociíto? La malaguenya també haurà d'explicar la intencionalitat que tenia a l'hora d'esmentar constantment els fills del seu marit.

Molts han entès que el seu principal objectiu no era altre que fer mal a Carrasco, donant a entendre que és ella la que compta amb l'amor dels seus fills.

Però, més enllà d'això, si alguna cosa esperem tots amb moltes ganes, és que l'empresària contesti a les paraules de Rocío Carrasco. Aquell famós «no té cony de dir-m'ho a la cara, no en té» encara espera resposta.

Olga haurà d'explicar què va succeir exactament aquell dia en què es va trobar cara a cara amb Rocío Carrasco als jutjats. Un moment de màxima tensió durant el qual s'atrevia a assenyalar que la dona de Fidel Albiac es va negar a saludar el seu fill David.

Segons la filla de la Jurado, va ser la malaguenya qui li va girar la cara al seu fill perquè no la veiés. Un acte que va despertar la seva ira i que gairebé provoca una baralla entre les dues .

«Jo anava directa a buscar-la i podia passar que d'allí sortíssim emmanillades», assegurava en el seu docusèrie. «Encara sort que l'advocat em va dir que no fes cap bogeria».

Moltes qüestions per abordar, i que segons acaba d'anunciar en exclusiva el diari La Razón, Olga Moreno té pensat respondre a totes i cadascuna d'elles en un especial.

Fonts pròximes a la dissenyadora asseguren que dimarts que ve Olga Moreno s'asseurà per fi en un plató de televisió de la mà de Bulldog TV. Així, per fi, podrà defensar la seva família, cosa que porta esperant des de fa mesos.