Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Antonio David Flores

Antonio David Flores deixa tothom bocabadat amb el gest que li ha fet a la seva filla

Antonio David Flores no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'actuar

Antonio David Flores ha deixat tothom sense paraules amb l'últim gest que ha fet a favor de la seva filla Lola. I és que, malgrat la nul·la relació que manté amb Olga Moreno, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de prendre partit a la seva particular guerra contra Marta Riesco.

Després de sortir a la llum la relació d'Antonio David i la reportera de Telecinco, la bona sintonia es va acabar dins del clan Flores. Segons ha transcendit més d'una vegada als mitjans de comunicació, les dues últimes parelles del 'youtuber' no haurien aconseguit conviure en harmonia pel bé familiar.

Foto d'Antonio David Flores parlant.
Antonio David Flores té clar que no consentirà aquestes faltes de respecte. | YouTube
 

Així, més d'una vegada, hem pogut veure com l'actual xicota d'Antonio David Flores no ha dubtat a carregar amb duresa contra la guanyadora de Supervivientes 2021, un gest que no li ha agradat gaire a l'excol·laborador de televisió.

I és que, malgrat que encara no han signat els papers del divorci i que la seva relació no està passant pel seu millor moment, l'exguàrdia civil només vol que la cordialitat s'implanti a casa pel benestar de la petita Lola.

Ara, Antonio David Flores s'ha vist obligat a intervenir a la guerra oberta que hi ha entre Olga i Marta, després de veure el que la seva actual parella ha dit de la mare de la seva filla petita.

Antonio David Flores es posiciona al costat de la seva filla

Antonio David Flores no ha dubtat ni un segon a fer una cosa per la seva filla que, de ben segur, suposarà un abans i un després en la seva relació amb Marta Riesco.

Fa uns dies, van veure la llum uns tweets que no van agradar gens a l'excol·laborador de Sálvame. En ells, la seva actual parella va atacar sense motiu aparent Olga, una cosa que va aconseguir treure'l de polleguera.

Fotomuntatge amb les cares de Marta Riesco, Olga Moreno i Antonio David Flores.
Antonio David Flores dona la cara per la mare de la seva filla Lola. | CatalunyaDiari
 

«La germana de la gran 'senyora' em diu personatge? 'Les prudents' que no es fiquen en res i que no parlen mai de la seva vida privada», va escriure l'actual parella d'Antonio David Flores, just abans de donar l'estocada final a Moreno.

«Ja sabem qui vol ser personatge i qui no va parar fins a aconseguir-ho amb realities i exclusives, parlant d'uns fills que no són seus».

Ara, com ha publicat el portal de notícies Informalia, Antonio David Flores i la reportera de Fiesta han tingut una forta discussió després de posar punt final a les festes de Nadal.

Després de llegir el missatge que Marta li va dedicar a la seva exdona a Twitter, Antonio David Flores no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de demanar explicacions a la seva parella.

Segons ha explicat un confident a aquest mitjà de comunicació, Riesco es va excusar dient que només havia contestat un atac de la germana d'Olga.

Però tot apunta que aquesta explicació no va ser suficient per a Antonio David Flores, que no va trigar a recordar-li que la sevillana no li havia dit res i que era la mare de la seva filla, unes paraules que van desencadenar en una forta discussió entre ells.

«Tots dos tenen uns caràcters superexplosius i, tot i que s'adoren, també tenen esbroncades monumentals», ha assegurat aquest confident a Informalia. «En més d'una ocasió han estat uns quants dies sense veure's o parlar-se».

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
Antonio David Flores i la seva parella no estan passant pel seu millor moment. | GTRES
 

Aquesta polèmica s'ha produït uns dies després de l'aniversari de Lola. Fa una mica menys d'un mes, Antonio David Flores i Marta Riesco van decidir organitzar-li a la petita un dia divertit i el van retransmetre a través de les xarxes socials.

Aquest gest no li va agradar gaire a la guanyadora de Supervivientes i per això no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de mostrar el seu malestar públicament. I és que considera que el seu exmarit i la seva parella han exposat més del compte a la seva filla.

«A causa de la quantitat de missatges que he rebut i segueixo rebent, us diré una cosa. Per res del món hi estic d'acord, no he consentit ni consentiré l'exposició excessiva i innecessària que s'ha fet de la meva filla a les xarxes socials en aquestes últimes 24 hores».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp