Imatge de Lydia Lozano

Lydia Lozano alerta sobre el que ningú ha explicat d'Isabel Preysler

Lydia Lozano ha revelat la dura realitat en directe

Lydia Lozano és una peça clau de Sálvame, on col·labora donant el seu punt de vista així com informacions dels temes més candents. Precisament això és el que ha fet ara revelant una dada rellevant sobre la reconciliació de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. En concret, ha confessat que la situació entre les famílies de tots dos és força tensa.

Sí, la canària ha admès que la relació entre les mares de tots dos era molt complicada quan van estar junts per primera vegada. I més ho serà ara, especialment perquè Isabel Preysler no suporta que l'exparella de la seva filla l'enganyés amb una altra dona. En definitiva, segons Lydia, la parella haurà de treballar molt per llimar asprors al si del seu clan. Ho han de fer, però, perquè pugui regnar l'harmonia.

Lydia Lozano confessa la complicada situació

La periodista del cor ha abordat amb els seus companys de Sálvame la reconciliació de Tamara i Íñigo. En fer-ho, ha revelat que té informació de primera mà sobre com era de poc amigable la relació entre les mares dels joves a la part inicial del romanç. Sobre això, ha dit: «Fa poc vaig estar amb una amiga meva, que alhora és molt amiga de la mare d'Onieva, de Carolina».

«Em va dir: «Però això com no ho heu parlat?» i jo li vaig preguntar a què es referia. La seva resposta va ser: «En les relacions és molt important veure com et portes amb la mare del teu xicot o com la mare del teu xicot es porta amb la teva mare»».

Tamara Falcó
Lydia Lozano ha explicat que no hi ha bona relació entre les mares de la parella | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

En aquest punt, Lydia ha relatat el detall més sucós. Ha explicat: «Quan els joves estaven junts, Carolina va convidar Preysler a casa a sopar i Isabel va dir que no». Ha estat aleshores quan li ha preguntat a Pilar Vidal, que recentment ha pogut parlar amb la 'reina de corazones', si la sorprenia el relatat. La seva resposta ha estat: «No».

 

Lydia Lozano fa sortir a la llum les situacions familiars més tenses

L'excol·laboradora de Tómbola ha volgut posar sobre la taula la realitat de la relació entre els clans dels altre cop nuvis. Per aquest motiu, li ha preguntat a la Pilar si Tamara es porta bé amb la seva sogra. La seva companya ha respost: «Es portaven molt bé fins a la ruptura».

Lydia ha tornat a posar sobre la taula la relació entre Isabel i Carolina, qüestió davant de la qual Vidal ha manifestat: «Jo crec que en els dos anys que els seus fills van estar junts no es van arribar a conèixer. És més, nis¡han dirigit paraula».

«No és que no s'agradin. A elles l'anell que Íñigo va regalar a Tamara per demanar-li matrimoni no els va agradar, però no per res, sinó perquè es va comprar en circumstàncies estranyes. També perquè totes dues són imatges de marques de joieria a Espanya, motiu pel qual ell ho tenia fàcil en aquest sentit».

Imatge de Tamara Falcó posant amb els seus familiars.
Lydia Lozano i els col·laboradors han deixat clar que la tensió familiar és evident | GTRES

Aquests comentaris han fet que a Sálvame s'hagi parlat llavors que, com ha dit Alonso, hi ha «rivalitat de sogres» entre totes dues. És una rivalitat que ara els seus respectius fills hauran de llimar si desitgen que aquesta nova oportunitat continuï a les seves vies i acabi amb un casament.

Aquesta informació de Lydia segur que farà parlar molt als mitjans de comunicació. Tot i això, sembla que no suscita tanta passió entre els espectadors del programa. I és que han estat molts els espectadors del format que a Twitter han deixat missatges com «No ens interessa la Preysler». Sense oblidar-ne d'altres en aquesta mateixa línia com aquests: «No ens interessa el tema Preysler ni les noves generacions. Volem 'salseig', 'frikisme', bogeria i surrealisme».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp