Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David Flores ensenya el canvi de la seva filla Lola després de demanar ajuda

Flores ha compartit a les xarxes una foto amb ella i els seus altres dos fills

Antonio David Flores sap que la seva separació d'Olga Moreno va suposar un enorme patiment als seus fills, especialment a la petita Lola. Aquesta no va portar bé la ruptura dels seus pares ni la docusèrie de Carrasco, per la qual cosa, tal com la seva mare va relatar, va rebre ajuda psicològica. Tot i això, sembla que la menor ja es troba millor i molt feliç. De fet, la darrera foto que Antonio David ha pujat a les xarxes socials mostra el canvi anímic notable de la nena. Es tracta d'una instantània on apareix ell al costat dels seus tres fills gaudint de Halloween.

Antonio David Flores feliç per l'estat de la menor

Antonio David Flores sempre ha venut públicament la imatge de pare perfecte i així es continua mostrant. Als seus perfils de les xarxes ha pujat alguna imatge amb els seus fills des que se'n va separar; imatges on se'ls veu celebrant un aniversari o de vacances d'estiu, per exemple.

Bé, ara n'ha compartit una altra en què deixa de manifest que Lola està molt millor des de la ruptura matrimonial. La petita Lola, Rocío, David i el seu pare apareixen somrient gaudint de la festa de Halloween. En concret, tots quatre apareixen vestits per a l'ocasió amb diferents disfresses.

A més a més, Antonio David ha volgut aprofitar la publicació per deixar de manifest què sent per aquells. A la fotografia ha escrit: «Sou la meva vida… Sempre junts». I després ha posat diverses emoticones: una flor, un cor i una careta fent un petó.

És la seva manera de deixar constància que els estima i que, juntament amb la seva xicota, són el seu gran suport en aquest moment. Una etapa en què s'enfronta a possibles demandes de col·laboradors, com ara María Patiño, i al fet que la seva imatge torni a estar en dubte. La docusèrie de la seva exdona està aportant testimonis de persones que l'assenyalen com a maltractador.

Antonio David Flores ha generat un enorme enrenou

Antonio David és conscient que té fans incondicionals, però també molts detractors. I això ha tornat a quedar de manifest amb les reaccions que s'han produït després de la publicació que ha fet.

Així, la gent que el defensa a ultrança ha aprofitat la foto amb els fills per ressaltar el seu paper com a progenitor amb aquests comentaris: «És un pare exemplar, cosa que, de la mare, no es pot dir el mateix» i «Que bonics tots junts. Una imatge plena d'amor, cosa que Carrasco mai no podrà fer». En aquesta mateixa línia trobem: «Almenys gaudeix dels seus fills, no com 'la sense c*ny', mentidera i mala mare», «Són família en els bons moments i en els dolent» i «Ja ho voldria RC. Ja voldria tenir i donar l'afecte i l'amor que es tenen i es donen pare i fills».

D'altra banda, els detractors d'Antonio David han optat per exposar que torna a fer servir els seus fills com a 'escut' amb aquests comentaris: «Li sobra Lola, aquesta no ven, venen els grans. Per això els ha 'ensinistrat' bé a favor seu» i «Quin circ». Sense oblidar d'altres com ara: «Són la seva assegurança de vida i la seva venjança cruel a la mare dels seus fills», «Sou la meva VISA, sempre junts», «Quin fàstic veure aquest paio» i «Quin exemplar és aquest dimoni».