Antonio David de cara al carrer

Antonio David Flores, irreconeixible en una foto: «S'està deixant perdre»

Antonio David ha descuidat el seu aspecte físic i els seus detractors no ho han passat per alt

Fa més de quatre mesos que Antonio David Flores es va exiliar dels mitjans de comunicació, un càstig que està començant a passar-li factura. Olga Moreno s'ha reunit amb alguns dels seus antics companys de 'Supervivientes' i el seu marit no ha dubtat a assistir a la trobada.

Antonio David ha evitat sortir en cap de les imatges que els seus nous amics han publicat a les xarxes socials. Diversos testimonis asseguren que l'exmarit de Rociíto està amb Olga Moreno a Cadis, encara que no hi ha cap prova que ho demostri.

L'antic col·laborador de 'Sálvame' ha trencat el silenci per enviar un missatge d'agraïment a tots els seus seguidors. Molta gent s'ha posicionat a favor seu després d'abandonar les càmeres i aquest suport ha estat fonamental.

Antonio David Flores és conscient que la seva dona podria començar a treballar a Telecinco, motiu pel qual vol tenir el suport del públic. Per això, ha dedicat unes boniques paraules a tots els que no han claudicat amb la versió de Rocío.

«Aquest missatge que envio és per la marea blava, amb un fons que no pot ser més significatiu. Com sempre, molt agraït, cuideu-vos molt», comenta darrere d'una paret de color blau.

Antonio David a favor del nou enemic de 'Sálvame'

Antonio David Flores ha mostrat el seu suport al nou enemic del programa de Jorge Javier Vázquez: Antonio Canales. Recordem que el tertulià va ser fulminantment acomiadat per no complir amb les expectatives de la direcció i ho van comunicar en directe.

«Vergonyós i indignant el que es va viure ahir a 'Sálvame'Però no comptaven que ets igual de gran dins i fora de l'escenari», va escriure a Twitter.

L'excol·laborador ha rebut aquest suport amb els braços oberts, tot i que durant un temps es va negar a mantenir contacte amb Olga Moreno. Era conscient que aquesta amistat seria un problema per Telecinco, així que va preferir mantenir-se al marge.

Antonio David no ha tingut en compte aquest desvergonyiment i li ha donat suport públicament, però no comptava amb una cosa molt important. Encara hi ha molta gent que no el pot veure, així que han criticat sense pietat el seu aspecte físic dient que està molt desmillorat.

Antonio David Flores rep moltes crítiques pel seu aspecte descuidat

«S'està perdent molt», escriu un usuari de Twitter després de veure l'últim vídeo d'Antonio David. El marit d'Olga Moreno ha descuidat el seu aspecte, ja que ara no ha d'estar pendent de sortir bé a la televisió. 

Tot i això, Flores sempre ha tingut fama de presumit, una cosa que sembla haver perdut després del cop mediàtic que ha viscut. Amb ulleres de sol, els cabells molt llargs i una barba sense retallar, ha reaparegut després de diversos mesos d'absència.

L'huracà Carrasco va esclatar i el va deixar fora de joc, però alguns mitjans es van atrevir a treure imatges seves. Segons el documental avançava, els fets van canviar, ja que ningú vol donar-li veu fins que algun jutge dicti sentència.

Rociíto també ha desaparegut un temps perquè el seu personatge estava començant a perdre l'interès de l'audiència. Des que Olga Moreno va guanyar 'Supervivientes', cada vegada hi ha més gent que vol escoltar la família Flores i això podria ser molt perillós.

Existeix la possibilitat que el públic acabi canviant de bàndol després d'escoltar certs testimonis. Mentrestant, l'antic guàrdia civil haurà de seguir suportant tota mena de crítiques, les últimes centrades en el seu aspecte físic.