Terelu Campos somrient a un plató de televisió

La traïció en directe de Terelu a María Patiño: la deixa feta pols

Terelu Campos acusa María Patiño de manipular Carmen Borrego.

Terelu Campos ha explicat obertament perquè vol mantenir les distàncies amb la seva germana Carme. Per fer-ho, ha revelat una conversa privada que va tenir amb Maria Patiño, fet que podria molestar la presentadora.

Terelu Campos assegura que no té cap mena de problema amb Borrego, ja que per sobre de tot hi ha l'apreci que tenen l'una per l'altra. No obstant això, últimament el seu comportament ha provocat una revolució en la família, així que tenen una conversa pendent.

María Patiño forma part de l'escàndol i la seva antiga companya no ha dubtat a revelar què opina sobre el distanciament. La col·laboradora de 'Viva la vida' assegura que va rebre un missatge de la gallega que intentava posar pau entre les famoses germanes.

Carmen Borrego va tenir un comportament molt estrany després que Terelu publiqués una fotografia donant-li suport en la seva nova aventura. La filla de Teresa és concursant de 'La Última Cena' i Campos només volia que s'hi sentís còmoda.

La tieta d'Alejandra Rubio no es va prendre bé aquest atreviment, ja que no va saber entendre la intenció de la seva germana. A més, no va trigar a perdonar Kiko Hernández i dir-li que l'estimava, tot i que el col·laborador ha fet mal a la seva família.

María Patiño es va posar en contacte amb Terelu per donar-li la seva versió dels fets i ha revelat públicament la conversa. «Em va escriure un missatge culpant-nos», comenta la tertuliana davant la sorpresa de Toñi Moreno.

Terelu Campos assenyala María Patiño 

María reconeix que va ser ella qui va animar Carmen Borrego a enfadar-se amb la seva germana per donar espectacle. «Jo em vaig fer pesada», va assumir la periodista abans de saber que la seva excompanya explicaria aquest succés en públic.

«Jo li vaig dir que no s'havia de deixar influenciar», va respondre Terelu. No perdona certs atreviments, ja que considera que la seva família té experiència suficient per no generar determinats escàndols.

«A mi em poden empipar molt, però jo també sé fins a quin punt. L'únic que volia és que ella gaudís aquest programa perquè ho sap fer: sap cuinar i divertir», declara visiblement molesta.

La mare d'Alejandra Rubio ha reconegut que va ser Patiño qui va motivar el problema. Tot i això, la germana es va deixar manipular fàcilment pels seus enemics, per la qual cosa li recau certa responsabilitat.

Terelu i Carmen han trencat: «No ens veiem»

Les filles de Maria Teresa Campos reconeixen que estan passant per una crisi molt greu, tot i que intentaran solucionar les seves diferències. Les dues faran un esforç per vetllar pels interessos de la seva família, però és cert que fa uns mesos que estan molt distanciades.

«Últimament no ens veiem de manera habitual. Som molt diferents i l'únic és que abans ningú la veia perquè Carmen no treballava de cara al públic ", comenta l'antiga presentadora de Telemadrid.

Alejandra Rubio ha tingut molt a veure en aquest conflicte, ja que la relació entre tieta i neboda és pràcticament inexistent. Fora de càmeres, amb prou feines tenen contacte perquè prefereixen guardar les distàncies per no discutir més del compte.

«Les dues han fet coses que a mi no m'han agradat, com ara treure el conflicte enmig d'un programa de televisió. Aquesta és l'arrel del conflicte: no hi ha la fluïdesa que hi havia abans», declara Terelu. 

La matriarca del clan es manté allunyada de la situació i ningú vol que s'assabenti dels problemes familiars. Per aquest motiu i per tornar a la normalitat, tots s'hi esforçaran.