Irene Rosales i Kiko Rivera somrient a càmera

Irene Rosales i Kiko Rivera anuncien un nou nadó a la família

La parella estan molt il·lusionats

Irene Rosales ha posat una mica de llum a l'infern que està vivint Kiko Rivera des que va decidir trencar la relació amb la seva mare, Isabel Pantoja. El matrimoni ha rebut una notícia estupenda: molt aviat hi haurà un nou bebè a la família.

Vanessa, germana d'Irene, està a punt de donar a llum una nena que es dirà Teresa. L'antiga col·laboradora de Telecinco no ha dissimulat l'emoció que sent per ser tieta i ha compartit la notícia amb els seus milers de seguidors d'Instagram.

Irene Rosales ha escrit a les seves xarxes socials: «Teresa, tenim ganes de conèixe't. Quan vulguis, surt a aquesta meravellosa aventura anomenada vida». El nadó arriba en el moment més oportú, ja que la família està travessant una etapa bastant delicada.

Kiko Rivera vol romandre allunyat de la premsa rosa i centrar-se en la seva nova aventura professional, però ja és massa tard. Ha fundat una empresa anomenada Kantora is mine, negoci amb el qual pretén generar ingressos suficients per a no tornar a parlar de la seva mare.

El DJ té molt bona relació amb Vanesa, així que l'arribada de Teresa ha suposat una injecció de positivitat per a la família. És possible que estigui tan feliç que hagi decidit perdonar la seva cosina Anabel, que té un gran disgust pel fet que s'hagin distanciat.

Irene Rosales podria tornar a televisió

Irene Rosales va desaparèixer de la petita pantalla perquè no podia suportar els rumors que giraven al voltant del seu personatge públic. Va ser acusada de dinamitar la relació entre Kiko i Isabel, cosa que és completament mentida, segons Anabel Pantoja.

La col·laboradora de 'Sálvame' adora la dona del seu cosí i no consent que ningú es fiqui amb ella, però amb el suport que li dona no n'hi ha prou. No obstant això, ja ha passat un temps i Rosales ben aviat podria tornar a la petita pantalla.

Kiko sempre ha animat la mare dels seus fills a gaudir de la seva carrera mediàtica, i més ara que té tant a celebrar. Està a punt de ser tieta i no seria estrany que volgués compartir la notícia amb el públic.

Els experts asseguren que podria tornar a Telecinco per a concursar a 'Secret Story', un programa que pretén revolucionar la graella de la cadena. De moment no hi ha res confirmat, però molta gent dona per fet que l'extertuliana està preparant alguna cosa.

Kiko i Irene han solucionat els seus problemes econòmics

Isabel Pantoja ha estat acusada d'estafar el seu fill, tot i que ningú ha demostrat l'engany i la justícia no s'ha pronunciat al respecte. Kiko va culpar la seva mare de la crisi econòmica que estava travessant, però se n'ha sortit gràcies a ella.

Rivera ha guanyat tants diners durant el conflicte amb la cupletista que s'ha comprat un cotxe de luxe i la seva dona ha deixat de treballar. Irene va deixar 'Viva la vida' per a centrar-se en la seva faceta d'influencer i recuperar la il·lusió.

L'antiga col·laboradora es va quedar molt sorpresa quan el seu marit va confessar a 'La Resistencia' que tenia estalviats 1,5 milions d'euros. Algunes coses que ha fet Kiko han situat la seva dona al punt de mira, motiu pel qual s'ha retirat temporalment de la televisió.

La futura arribada de Teresa ha estat raó suficient perquè Rosales trenqui el silenci i comparteixi amb els seus seguidors com de contenta està. Tot i que sempre ha estat sotmesa a molta pressió, mai ha perdut l'educació ni la paciència amb la premsa.

La nora d'Isabel Pantoja està vivint una de les etapes més especials de la seva vida, ja que està ansiosa per abraçar la seva neboda. Kiko comparteix aquest sentiment, ja que té una relació estupenda amb Vanesa, la seva cunyada i futura mare de la criatura.