Toñi Moreno somrient

Les primeres fotos de Lola, la desconeguda filla de Toñi Moreno

Toñi Moreno ha gaudit amb la seva filla d'unes merescudes vacances a la platja

Toñi Moreno ha passat uns dies de vacances amb la seva filla, Lola, i una amiga. Aquesta escapada ha fet que es publiquin, per primera vegada, unes fotos de la nena.

La periodista s'ha convertit en una de les cares més estimades de la petita pantalla. Després de fer el salt a la cadena principal de Mediaset, tots els esdeveniments de la seva vida han despertat un gran interès a l'audiència.

És cert que no està gaire disposada a parlar de la seva privacitat, però moltes informacions que volia mantenir en secret s'han fet públiques. Des de la seva relació (i posterior separació) amb la cantant canària Rosana Arbelo fins al naixement de la seva filla, Moreno ha ocupat grans portades dels mitjans nacionals.

Un dels aspectes que més la preocupa és la intimitat de la seva filla. Des que va néixer ha compartit moments amb ella a les xarxes socials, però sempre procurant que no es vegi la cara de la nena.

De fet, s'ha convertit en una gran defensora dels drets dels menors i denuncia totes les situacions que els puguin vulnerar.

No obstant això, aquesta setmana Toñi s'ha convertit en el principal objectiu de tots els comentaris després que s'hagin publicat unes imatges robades d'ella amb la seva filla a la platja.

Les primeres fotos de Lola que no faran gens de gràcia a Toñi Moreno

L'andalusa ha passat uns dies de descans amb la seva nena i una amiga. Des que es va posar al capdavant de 'Viva la vida', no havia pogut gaudir de la companyia de la seva filla.

A més, el nou càrrec que li han atorgat com a presentadora de 'Viva el verano' ha reduït encara més les possibilitats de fer-ho. Sens dubte, una oportunitat que no ha desaprofitat i que vol mantenir per a millorar la seva trajectòria professional.

Tot i tenir una agenda molt atapeïda, ha pogut agafar-se uns dies per a gaudir de la platja i desconnectar amb una companyia immillorable. Juntament amb Lola i una amiga, va posar rumb a Eivissa per a descansar i recuperar forces per seguir treballant.

Aquesta setmana s'ha publicat un reportatge fotogràfic que han fet a la periodista d'amagat i on se la veu feliç amb la companyia i l'entorn que ha triat per a unes vacances exprés.

El reportatge retrata un dia de platja d'allò més normal, però suposa un fet rellevant ja que és la primera vegada que es publiquen fotos de la menor. És cert que, per protegir-la, li han pixelat la cara, però tot i així se l'aprecia en tota la seva esplendor amb la seva mare.

Per la seva banda, a la presentadora se la veu banyant-se al mar o jugant amb Lola a la sorra. Unes escenes molt familiars i entranyables que només desperten sentiments bons i fan evident que Toñi és molt bona mare.

Tot i així, aquestes fotos han comportat una sèrie de repercussions, ja que no tothom s'hi mostra a favor. Qüestionen l'ètica de la revista per haver publicat les imatges de la menor tot i pixelar-li la cara.

Moreno no ha fet cap declaració al respecte i la seva reacció pot ser d'allò més inesperada. Potser reacciona d'una manera moderada pel fet que hagin pixelat la cara a Lola o per la innocència de les imatges.

També pot passar que no es prengui gens bé que s'hagi publicat el reportatge, ja que ni ella mateixa comparteix imatges similars.

Per saber què en pensa, hem d'esperar fins al cap de setmana, quan, segurament, farà al·lusió a aquest assumpte al seu programa.