El reporter i paparazzi Miguel Temprano passejant pels carrers

Miguel Temprano serà pare amb la seva tercera dona i a la seva edat

L'edat de Miguel Temprano no li ha impedit complir el seu somni de ser pare

Miguel Temprano serà pare de nou amb 57 anys i al costat de la seva tercera dona. Encara que l'arribada d'un nadó a la família sempre és motiu d'alegria i celebració, una de les grans polèmiques que envolten aquests esdeveniments és l'edat dels pares.

El motiu és que es qüestiona que una persona avançada en anys pugui exercir la paternitat o la maternitat de forma correcta i plena. Aquesta afecta principalment a les dones, ja que molts consideren que la criatura creixerà amb menys possibilitats de gaudir dels seus progenitors.

No obstant això, pel que fa als homes ningú qüestiona la seva paternitat o la idoneïtat de les seves condicions per exercir-la. Així i tot, molts defensen que l'edat no influeix en cap persona per tenir un fill.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta setmana hem rebut la bona notícia que el periodista Miguel Temprano serà pare als seus 57 anys. Les reaccions d'aquesta informació encara no s'han produït, però segurament prendran com a eix central l'edat d'aquest.

Miguel Temprano serà pare al costat de la seva tercera dona

Temprano és un dels grans reporters i paparazzis de la premsa rosa a escala nacional. Des dels anys 90 porta exercint aquesta professió, la qual li ha donat grans beneficis i una trajectòria professional envejable.

En ple auge d'aquest tipus de periodisme, va fer importants reportatges i entrevistes a molts personatges icònics de l'esfera pública del nostre país. A més, ha format part de grans programes de televisió com '¿Dónde estás corazón?' o 'Sálvame'.

També s'ha consolidat com un dels grans reporters de guerra que s'han donat a Espanya. Des de l'any 2008 viatja amb la Legió captant en vídeo i imatge totes les vivències i conflictes en què participa l'exèrcit.

Malgrat la seva presència en els mitjans i ser un personatge conegut, la seva vida privada i personal sempre s'ha mantingut en l'anonimat. Poc s'ha sabut de la seva intimitat i de fet, s'ha mostrat molt recelós a l'hora de donar a conèixer qualsevol detall.

Tot i això, aquesta setmana ha saltat una notícia que l'afecta de ple i portarà amb si un canvi transcendental per a la seva vida. I és que s'ha conegut que serà pare amb 57 anys al costat de Cristina Parejo.

El reporter ha travessat moltes experiències personals fins a trobar l'amor definitivament. Després de dos divorcis, una filla adolescent i les especulacions sobre romanços secrets, va conèixer a Parejo.

Ella és una prestigiosa advocada andalusa amb la qual comparteix la seva vida des de fa alguns anys. El 4 de desembre de 2020 la parella es va unir en matrimoni per consolidar la seva relació. Un fet que va suposar la tercera vegada que el periodista passava per l'altar.

La celebració va tenir lloc a la ciutat de Ceuta, en plena celebració centenària de la fundació de la Legió, i els testimonis van ser integrants d'aquest cos militar. Des de llavors la parella no ha deixat de compartir moments i vivències en els quals se'ls aprecia molt feliços i enamorats.

Ara, uns mesos després de la unió, la parella ha confirmat que esperen ansiosos l'arribada d'un nou nadó. Segons les informacions, la jove estaria de 6 mesos, de manera que el naixement serà per al mes de novembre aproximadament.

Els protagonistes encara no han confirmat la notícia, però ja és habitual que ell no faci al·lusions a la seva privacitat en els mitjans. Tampoc s'ha produït una reacció a les xarxes socials per les característiques de l'esdeveniment.

Per aquesta raó, haurem d'esperar encara uns mesos per conèixer més detalls. De moment, però, només podem donar-los l'enhorabona i desitjar-los el millor en aquesta etapa que viuran junts.