Dulceida durant la gala dels premis a la creació digital a Madrid

La influencer catalana que ha deixat les xarxes socials temporalment per salut mental

Dulceida ha explicat que els motius del seu abandó són la mort de la seva àvia i l'assetjament «constant» cap a la seva relació amb Alba Paul

Dulceida, una de les influencers més conegudes i amb més trajectòria d'Espanya, ha deixat la seva plataforma estrella durant un temps. La catalana ha abandonat Instagram per «salut mental» i perquè «necessita parar».

«Necessito trobar el camí per recuperar la meva alegria»

La influencer Aida Domènech, amb gairebé 3 milions de seguidors a la xarxa social mencionada, ha decidit aquest dilluns apartar-se de l'exposició constant.

Respecte a això, Dulceida ha expressat: «Necessito reconstruir-me, necessito abraçar-me i cuidar-me per poder tornar. Em sento perduda i necessito trobar el camí per recuperar la meva alegria i tornar-me a conèixer, tornar a ser jo i tornar a estimar-me. Està sent un any de merda».

Les dues causes de l'abandó

El primer motiu ha estat la mort de la seva àvia, ja que va traspassar el dimarts, 17 d'agost, i la troba a faltar «cada minut». Tot i això la badalonina ha assegurat que ara ella «l'ajudarà».

El segon és «l'assetjament constant» pel que fa a la seva relació amb la també catalana Alba Paul. De fet, la influencer ha reiterat que són «pocs, però que fan molt soroll i també molt mal» tant a ella com a les persones que l'estimen.

La catalana vol prioritzar la seva salut mental

Dulceida ha argumentat: «Per aquestes raons, per mi i la meva salut mental, necessito parar. Soc una persona molt forta i mai vaig pensar que podria sentir-me com m'estic sentint avui, però jo mateixa m'estic fent mal i no puc més».

«En alguns moments soc la meva pitjor enemiga exigint-me i destrossant-me, estic segura que molt m'entendreu», ha reiterat la influencer. Domènech explica que aquest adeu temporal és perquè «a vegades, no pots amb tot i s'ha de parar, demanar ajuda i prioritzar la teva salut mental».

Tot i això, ha apuntat: «Estic disposada a seguir lluitant i fer de tot això un aprenentatge per quedar-me amb aquelles coses bones i intentar millorar les dolentes. Serà estrany, quan torni us ho explicaré.»

«Fa 12 anys que guerrejo per aquí (Instagram), compartint molt de mi cada dia acompanyada sempre dels millors, una família de preciosos, plena d'amor», ha manifestat la badalonina.

La tornada de la influencer

Domènech ha detallat: «Soc una dona forta, però sento que ara mateix estic carregant molt i això no pot ser un pes més, no tinc força.» No obstant això, la influencer tornarà el pròxim mes.

«Espero tenir força al setembre i tornar al màxim, amb una rialla, la meva veu de bebè repel·lent, amb molta estima per donar-vos i aventures per viure. Us estimo per sempre», ha conclòs Dulceida.