Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros no s'està de res: l'última advertència que ha fet sobre els seus fills

Kiko Matamoros responsabilitza Makoke de la seva nul·la relació amb Ana

Kiko Matamoros ha estat un temps absent de 'Sálvame', però tenia un bon motiu per desaparèixer: «Les millors vacances que he fet». L'exmarit de Makoke ha viatjat a Àfrica amb la seva nòvia, Marta López, i ha aprofitat per reflexionar sobre la relació que té amb Ana, la seva filla.

Kiko Matamoros sentia passió per la seva filla Anita, però el pas del temps els ha distanciat i sembla que mai tornaran a trobar-se. El col·laborador responsabilitza la seva exdona, a qui acusa de mentir i manipular la influencer.

Makoke no vol saber res d'ell. De fet, evita fer declaracions quan els periodistes li pregunten sobre el tempestuós divorci. No és cap secret que ja no té relació amb Kiko, tot i que estan condemnats a entendre's per un motiu: els seus problemes judicials.

Ana podria estar molesta amb el tertulià després que aquest culpés la seva mare de determinades anomalies legals. Matamoros assegura que la model no ha parat fins que la jove ha decidit trencar la relació tan especial que tenien.

«Fa temps que no reconec la meva filla», comenta visiblement afectat a 'Sálvame'. Recordem que durant un temps els seus altres fills es van distanciar d'ell per l'estret vincle que tenia amb Anita.

Kiko Matamoros vol començar una nova vida

Kiko està cansat d'esperar, ja que assegura que hi ha hagut molts ponts que la seva filla no ha volgut creuar. Ha assumit la situació i ja no té esperança de recuperar la que va ser la nineta dels seus ulls.

Makoke podria tenir molt a veure en el conflicte, tot i que Ana tampoc ha posat les coses fàcils. El primer que va fer va ser parlar malament de Marta López i intentar danyar la seva faceta d'influencer, cosa que va despertar l'ira del tertulià.

Aquest va ser el primer conflicte que van tenir, però després en van venir molts més. Matamoros es va sotmetre a una operació molt complicada i la jove no es va interessar en cap moment per com estava.

Tots aquests problemes han fet que el col·laborador renunciï a retrobar-se amb ella, perquè «un acostament seria un desastre». Ja va trencar la relació amb els seus fills perquè aquests no acceptaven Makoke i està disposat a fer el mateix amb la seva nova parella.

Kiko ha concedit una entrevista a 'Lecturas' on reconeix que està cansat de la situació. Segons explica, vol canviar de vida i fins i tot estaria disposat a anar-se'n a viure a un altre país.

Kiko Matamoros, acusat d'amenaçar la seva exdona

Kiko està dolgut amb la seva filla perquè no ha donat la cara per ell durant el procés judicial que està vivint amb la seva exdona. La model l'acusa d'haver-la amenaçat, i el fill d'aquesta, Javier Tudela, diu que va presenciar el suposat delicte.

Javier ha anat a declarar i el seu testimoni està ple de contradiccions. En un primer moment, el jove va assegurar que havia escoltat les amenaces i després va reconèixer que mai les havia presenciat en primera persona.

«Aquesta és la solidesa i la sordidesa que hi ha darrere d'aquesta història, en la qual participen tres individus. És tremendament dolorós que se't faci una denúncia gravíssima i el testimoni no la pugui sostenir», comenta  Kiko a 'Sálvame'.

Matamoros assegura que és impossible que Anna es cregui la versió de la seva mare, ja que ha de saber que tot és fruit d'una invenció. «A mi el que em fa mal és que la meva parella hagi de suportar tot això», declara per tancar el tema.

I ha admès que no prendrà accions legals contra la seva exparella pels fets que suposadament s'ha inventat. «Prendré accions públiques: els vull treure la màscara».