Antonio David Flores a un 'photocall' amb el fons blau

Antonio David Flores ja no està arruïnat: es fa ric de sobte

Antonio David torna a guanyar a la cadena

Antonio David Flores ha aconseguit treure molt de benefici al seu acomiadament. El març de l'any passat decidien prescindir dels seus serveis com a col·laborador a Telecinco. Tot i això, fer-lo fora li ha sortit molt car a la cadena.

L'emissió del primer capítol de la docusèrie de Rocío Carrasco va provocar que a Mediaset es prenguessin mesures. La filla de Rocío Jurado va narrar per primer cop el malson que havia viscut al costat de l'exguàrdia civil. Per això, resultava molt impopular continuar comptant amb ell quan gran part del país estava en contra seva.

Antonio David no es va quedar de braços plegats i va decidir demandar La fábrica de la tele, la productora de Sálvame i la justícia li acabaria donant la raó. De fet, el Jutjat social número 42 de Madrid va declarar nul el seu acomiadament. Va esgrimir una «vulneració del seu dret fonamental a l'honor» i van condemnar la productora a pagar-li 82.361 €.

Antonio David Flores
Antonio David Flores serà ric gràcies a Telecinco. | MEDIASET

No obstant això, el Tribunal Superior de Justícia de Madrid va estimar el recurs de suplicació que van interposar els advocats de l'ex de Rociíto. Entenien que la sentència no era justa i van acabar augmentant la indemnització per danys morals fins a 120.000 €. Van afegir que aquesta quantia era «més proporcionada i raonable». La primera indemnització per danys morals s'havia limitat a 20.000 euros, per la qual cosa aconseguia 100.000 € més del previst.

Tanmateix, els diners que percebria el col·laborador no es van reduir a això, també caldria sumar-hi altres quantitats. En concret, els 32.360 € que va deixar de cobrar en concepte de salari després del seu cessament i 30.000 € per danys patrimonials. Amb tot això, la sentència va determinar que la indemnització arribés als 182.361 €.

Antonio David Flores va decidir mantenir un perfil baix des que fos apartat de la televisió. Durant el darrer any i mig ha optat per centrar-se en aquestes qüestions legals i en la seva família. També va posar en marxa un canal de YouTube on ofereix la seva versió sobre els temes d'actualitat que l'afecten.

Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco estaria encantada si rebés una demanda de Antonio David Flores. | CatalunyaDiari

Tot i això, s'ha especulat molt sobre la seva actuació en aquest temps. Després que la seva exdona l'acusés de «maltractador», ell va decidir no prendre mesures legals, cosa que pot sorprendre molt, sobretot si li preocupa la seva imatge.

Rocío Carrasco ha assegurat alguna vegada que estaria encantada amb la possibilitat que li demandés. D'aquesta manera es podria reobrir la causa de la qual l'excol·laborador va sortir absolt. Ella tindria la possibilitat d'aportar noves proves i testimonis que anirien en contra seva, però el malagueny, en aquest sentit, no ha volgut moure fitxa. Va romandre impassible, com si no l'afectessin les crítiques que va rebre per part de la dona de Fidel Albiac. Aquesta actitud tan sorprenent ha generat infinitat de comentaris.

Antonio David Flores sí que pren mesures

Antonio David Flores no només va suportar les acusacions de la seva ex. Diferents col·laboradors i presentadors de Telecinco també van utilitzar el terme maltractador per referir-s'hi, per exemple: Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera.

El seu advocat i home de confiança, Iván Hernández, enviava un missatge d'advertència llavors. «Tot té el seu temps, s'està construint una doctrina jurisprudencial respecte al dany contra l'honor continuat. Totes les demandes tenen sortida». Alhora anunciava que hi ha una «demanda per tots els col·loquis i contra tots els intervinents». Més d'un tindrà motius per preocupar-se després del comunicat del lletrat.

Antonio David Flores comprova com en poc temps canvia la seva vida. Ha passat de ser al carrer i sense feina a rebre una quantitat de diners molt elevada.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp