Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David Flores li amarga les festes a Rocío Carrasco

Antonio David Flores amenaça de nou Rocío Carrasco

Antonio David Flores està disposat a fer qualsevol cosa per venjar el mal que Rocío Carrasco li ha fet amb l'emissió dels dos documentals. L'exguàrdia civil ha estat assenyalat públicament com a maltractador i no pensa deixar que això quedi impune. El seu màxim desig és veure la filla de La más grande pagar per això i d'aquesta manera anunciava els plans que té contra ella.

Rocío està preparada perquè li arribi la demanda del seu exmarit, és més, és una cosa que ella mateixa ha demanat en ocasions reiterades. Sap que amb això es reobriria el cas de la demanda per maltractament i ara compta amb proves i testimonis.

Antonio David amenaça de nou Rocío Carrasco

En aquests dos anys que ha durat l'emissió dels documentals de Rocío s'ha pogut conèixer nous testimonis que avalen la seva història. Va patir un infern marcat pels maltractaments que Antonio David exercia, presumptament, contra ella durant el seu matrimoni.

José María Franco, Mili Pineda o Cristina Cárdenas han confessat haver viscut certs episodis violents. Tots ells han donat la mà a la dona de Fidel i estan disposats a declarar davant del jutge en cas que sigui necessari.

Foto de Rocío Carrasco plorant.
Antonio David amenaça de nou la seva exdona. | Telecinco

De moment, l'exguàrdia civil no ha mogut un dit i només reiterava la seva intenció de demandar Rocío Carrasco per anomenar-lo maltractador. En un primer moment, va assegurar que ho faria quan acabés el primer documental i, després, ho va ajornar fins a la fi de En el nombre de Rocío.

Una mica més de dos mesos després de finalitzar la segona docusèrie, continua sense haver-hi demanda per part d'Antonio David. Ara s'ha sabut que l'advocat del malagueny fa temps que ho prepara tot i ha anunciat una nova data. Tal com informen alguns mitjans, «denunciarà Rocío Carrasco després de l'emissió del documental de Pedro Carrasco». Un cop més, el pare de Rocío Flores esperarà que finalitzi el nou projecte de la seva exdona.

Es tracta d'un treball que no té res a veure amb ell, ja que serà una sèrie inspirada en la carrera esportiva de l'exboxejador. Per tant, no hi ha una raó de pes que justifiqui aquesta espera, ja que Antonio David no hi serà present.

Rocío Carrasco continua esperant

Per la seva banda, Rocío continua esperant el moment en què, per fi, Antonio David Flores la demandi per anomenar-lo maltractador. Fa dos anys que la va amenaçar de fer-ho, però sembla que l'exguàrdia civil continua sense tenir-ho gaire clar.

Antonio David Flores
Antonio David Flores confirma que demandarà Rocío Carrasco després del documental del seu pare. | YOUTUBE

En cas de fer-ho, Rocío hauria de demostrar en què es basa per acusar-lo de tal delicte i les coses podrien complicar-se per a ell. La filla de Rocío Jurado compta amb testimonis i proves que podrien deixar Antonio David en una situació molt complicada, per exemple, el testimoni de José María Franco, l'antic xofer de la família. Va assegurar haver estat testimoni de certs moments on l'exguàrdia civil exercia violència contra Rocío. «Li va dir que li pegaria una puntada de peu al c*ny», recorda Franco en una ocasió.

A més a més, pel que sembla, Cristina Cárdenas té una gravació que seria una prova fonamental per demostrar els maltractaments. Tanmateix, aquesta peça clau encara no ha vist la llum i no ho farà perquè es tracta d'una prova per a un possible judici, per la qual cosa queda reservada per a la causa.

Veurem en què queda tot i si, finalment, Antonio David es decideix a denunciar Rocío després del documental de Pedro Carrasco. Caldrà esperar uns quants mesos més per veure complerta l'amenaça de l'exguàrdia civil contra la seva exdona.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp