Marisa Martín-Blázquez amb una brusa vermella

Marisa Martín-Blázquez i la dona que va posar fi al seu matrimoni

Marisa Martín-Blázquez i Antonio Montero han viscut molts moments junts

Marisa Martín-Blázquez està passant per una de millors etapes de la seva vida, tant personalment com professionalment parlant, però això no va ser sempre així.

Malgrat que laboralment sempre li ha anat molt bé, la veritat és que, personalment, hi va haver un moment en què va veure com la seva relació amb Antonio Montero es destruïa per culpa d'una tercera persona.

Aquests dos professionals de la comunicació es van conèixer durant la seva etapa universitària i des de llavors es van convertir en inseparables. De fet, Marisa Martín-Blázquez i Antonio Montero van arribar a obrir una agència de notícies junts. Tanmateix, tots els seus plans de futur van caure després de 30 anys d'amor i complicitat. El 2015, aquesta sòlida parella va anunciar la seva ruptura davant els mitjans de comunicació després de dècades d'amor i dos fills en comú.

Encara que al principi no es van saber les causes d'aquesta separació, Antonio Montero aviat va revelar què havia provocat aquest distanciament: tot apunta que una infidelitat per part seva va ser la causant de tots els problemes.

Marisa Martín-Blázquez ho va passar verdaderament malament

Marisa Martín-Blázquez i Antonio Montero es troben a la millor etapa del seu matrimoni. A finals del 2020 van anunciar la seva reconciliació, però la veritat és que, en el temps que van estar distanciats, ella ho va passar verdaderament malament amb la infidelitat del seu marit.

Primer pla d'Antonio Montero
Marisa Martín-Blázquez respecta i admira el pare dels seus fills. | Mediaset

Després de diversos anys de festeig, aquests dos periodistes es van donar el 'sí, vull' el setembre del 1989. Fruit d'aquesta relació van néixer Nicolás i Marieta, però les seves vides es van començar a torçar l'any 1995. En aquell moment, Antonio Montero va ser fotografiat amb una noia que no era la seva dona i per la qual sentia una forta atracció.

«Vaig tenir el meu problema, és clar. Va ser important en el sentit que per primera vegada a la meva vida havia anat a menjar amb algú que no era la meva dona. Era una amiga que vaig conèixer en un viatge de feina», va assegurar Montero en una de les seves intervencions televisives.

Tot seguit, el paparazzi va confessar que, irremeiablement, va haver de triar: «No vaig tenir cap dubte, va ser amor a primera vista, que fot molt més en aquestes situacions», va apuntar el marit de Marisa Martín-Blázquez a continuació.

Antonio es va mostrar molt orgullós de com la seva dona es va prendre la notícia. Gràcies a la gran connexió i complicitat que hi ha entre ells, sempre han estat molt sincers l'un amb l'altre. «Ella sap que soc molt transparent, se'm veuen molt les coses. Marisa sempre m'ho ha notat tot, per això sempre he estat sincer. Ho parlem i, quan em va preguntar "què et passa?", li ho vaig dir», va recordar el col·laborador de televisió abans de confessar què va fer la seva parella quan va veure les fotos.

Primer pla de Marisa Martín-Blázquez.
Marisa Martín-Blázquez ho va passar molt malament. | Mediaset

«Quan van arribar les fotos, ella no em va dir res. Hi va haver una trucada telefònica i em va preguntar. Li ho vaig explicar i vam parlar. Ella és una crack», va finalitzar Antonio Montero. Marisa Martín-Blázquez sempre va ser conscient de què estava passant en el seu matrimoni, per això no va dubtar a l'hora de fer-ho saber al seu marit.

«Em va dir: "ho sé, fa temps que està passant això"», va assegurar Antonio. Encara que «va ser una cosa de 8 o 10 dies», el comunicador no va tenir problemes a confessar que no esperava que «la vida em pogués posar en aquesta tessitura».

A més d'explicar aquest dolorós episodi a la televisió, el tertulià de Telecinco no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'assegurar que «no s'avergonyeix» de res d'allò que va passar. «De vegades som molt hipòcrites quan tractem aquestes coses. Són coses que passen a la vida i no m'avergonyeixo de res. Dol perquè, potser, a l'altra persona la poses en una situació difícil. Ho entenc, però tampoc té res d'inhumà».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp