Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores

Rocío Flores sap qui és la persona que els farà trencar abans de la boda

Rocío Flores censura el comportament d'algú del seu entorn

Rocío Flores sap que hi ha una persona que pot arruïnar la boda. Els seus comportaments no semblen ser els més adequats i, per això, hauria esclatat. No sembla disposada a suportar més sortides de to.

Fa uns dies la seva família es va reunir per celebrar el 24è aniversari del seu germà. La gran sorpresa va ser la presència a la festa d'Antonio David i la seva parella. Era una de les primeres vegades que Marta Riesco coincidia amb David, però es van entendre molt bé.

Rocío Flores procura ser molt protectora amb el jove: poques vegades comparteix una fotografia amb ell, igual que l'exguàrdia civil. Fan tot el possible perquè continuï gaudint de la seva vida amb total normalitat, aliè a la popularitat i a qualsevol mena de polèmica. No es troba res còmode apareixent als mitjans i tampoc no li agraden les càmeres. D'aquí ve l'especial interès de la família per mantenir-lo al marge de tots els conflictes. Tanmateix, alguns es van saltar aquestes regles.

Va ser el cas de la reportera de Fiesta, que no va semblar entendre gaire bé el missatge. Lluny de mantenir-se en un segon pla, va intentar robar protagonisme al noi. El pitjor de tot és que no va dubtar a compartir diversos detalls de la celebració amb els seus seguidors d'Instagram.

Marta Riesco
A Rocío Flores no li va agradar una de les publicacions de Marta. | GTRES

En una de les seves històries va escriure: «Feliç aniversari a la persona més bona i més preciosa del món. Conèixer-te és el millor que m'ha passat en molt, molt, molt de temps. T'estimo, Deivid». Era una declaració d'intencions: volia fer veure tothom que havia encaixat de meravella dins la família i, a més, comptava amb l'afecte del jove.

Rocío Flores es va limitar a compartir el sopar del qual gaudirien i un vídeo inflant globus. Com és habitual, li preocupa molt cuidar la imatge del seu germà: no l'exposen públicament ni tampoc té xarxes socials. Per això, la 'influencer' es va mostrar una mica molesta per l'actitud de la xicota d'Antonio David. Va pujar a les xarxes socials unes quantes fotografies de l'esdeveniment, així com imatges del pastís o un 'selfie' amb el protagonista de la vetllada.

Asseguren que la filla de Rociíto no hauria dit res a la reportera, encara que la seva manera d'actuar no li ha agradat. Tracta de mantenir les formes pensant, sobretot, en la felicitat de l'exguàrdia civil. Se'l veu molt encantat al costat de la seva noia i els seus fills no volen ser un obstacle.

Foto de David Flores Carrasco fent un petó a la galta de la seva germana Rocío Flores.
Rocío Flores a l'aniversari del seu germà. | Instagram: @rotrece

No obstant això, a les xarxes socials, diverses persones sí que hi van reaccionar i van retreure a la reportera la seva actuació. De fet, la van criticar amb duresa que ella va haver de sortir a defensar-se amb un missatge a Instagram.

Rocío Flores esclatarà en qualsevol moment

Rocío Flores intenta contenir-se per no dir unes quantes coses a Marta Riesco. Al seu moment havien estat molt bones amigues, però després de conèixer la relació amb el seu pare, la 'influencer' va decidir apartar-la de la seva vida. Es va sentir una mica traïda per ella.

Recentment va ser entrevistada per la reportera i va revelar que la seva relació és força bona. El temps sembla guarir algunes ferides que li van fer molt de mal. Tot i això, la periodista torna a equivocar-se una vegada i una altra. La seva manera de comportar-se és molt molesta per a algunes persones. Fins i tot, va haver de sortir a defensar-se: «Sempre es veu alguna mala intenció en les coses que faig o dic», va escriure.

Rocío Flores va decidir guardar silenci, però en qualsevol moment podria esclatar si continuen utilitzant el seu germà per interès.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp