La malaltia de David Flores, altra vegada notícia

Es qüestiona per què els seus pares no visibilitzen aquesta patologia

Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores
David Flores Carrasco torna a ser notícia per la seva malaltia | Twitter

El jove David Flores Carrasco, de 22 anys, està al marge del focus mediàtic, però, no obstant això, no pot evitar que es parli d'ell per ser fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, a més del net de Rocío Jurado. Precisament avui torna a ser notícia perquè un mitjà, concretament 'Cotilleo.es', ha vingut a qüestionar el perquè els seus pares mai han parlat de la malaltia que pateix.

Silenci sepulcral al voltant de la salut de David

Rocío Carrasco durant aquests anys s'ha caracteritzat per mantenir una postura d'absolut silenci, ja que mai ha volgut parlar ni en un plató de televisió ni a les revistes de la seva separació de l'exguàrdia civil. És més, també s'ha mantingut callada sobre les causes que van fer que trenqués la relació amb els seus fills, Rocío i David Flores.

I això que no li han faltat raons per 'donar un cop a la taula', perquè el seu exmarit, al contrari que ella, ha anat de plató en plató i de publicació en publicació donant tota mena d'informació. Així, ha parlat de suposades infidelitats, de la família Jurado al complet, del marit actual de la seva exdona (Fidel Albiac), de l'herència de Rocío Jurado, etc.

No hi ha tema del qual no hagi tret rendibilitat econòmica, ja que fa anys i anys que és d'aquesta manera i això s'ha convertit en la seva principal font d'ingressos. No obstant això, és cert que ni ella ni ell han esmentat mai la malaltia que pateix el fill que tenen en comú. En aquest cas han estat d'acord i no han fet referència a aquesta. Això sí, Antonio David sí que ha esmentat detalls puntuals dels ingressos hospitalaris del menor o dels centres on se l'ha tractat.

La malaltia de David Flores Carrasco

Per a tots és conegut que el net de Rocío Jurado té una malaltia. Però el fet que els seus progenitors ni ningú de la família hagi parlat mai d'ella, ha donat lloc a tota mena de suposicions i rumorologia. Així, per exemple, la revista 'Semana' va publicar en el seu moment que el jove pateix el que es coneix com a síndrome de Williams.

Aquesta és una malaltia de tipus genètic que afecta diverses zones de l'organisme al mateix temps. Això dona lloc a què el pacient pugui tenir variats símptomes com ara hiperactivitat, trets facials distintius o complicacions per realitzar tasques de tipus espacial. Això sense passar per alt que també s'associa a una malaltia cardiovascular que es manifesta a través d'un estrenyiment de l'aorta.

Malgrat això, altres mitjans, com seria el cas de 'Blastingnews', han arribat a publicar que David Flores Carrasco té la síndrome d'Angelman. Aquest, per la seva banda, és un trastorn genètic que té fa que la persona que el pateix tingui certs problemes en el desenvolupament o en la parla. A més, pot presentar una personalitat molt feliç, pot somriure de manera molt freqüent i pot tenir cert grau de discapacitat intel·lectual.

Això sí, tot són conjectures al respecte i públicament no es coneix en realitat la malaltia que pateix el jove, que té en la seva germana gran el seu fidel suport.

Per què aquest silenci?

Mantenir l'absoluta intimitat del seu fill o aconseguir que pugui estar el més allunyat possible del focus mediàtic a favor de la seva calma poden ser les causes del silenci sobre la salut del jove. Raons de pes i absolutament comprensibles.

Això sí, la postura de Rocío Carrasco i d'Antonio David Flores és totalment oposada a la d'altres pares famosos amb fills amb certes patologies o trastorns. Pares que sí que les han visibilitzat a favor dels qui les pateixen. Aquest seria el cas, per exemple, de Bertín Osborne i Fabiola, que han reconegut la lesió cerebral de naixement que pateix el seu fill Kike. 

I a ells s'uneixen més 'celebrities' com a Arévalo, que té una filla amb síndrome de Down, o la cantant Raquel del Rosario que el seu fill és autista. Sigui com sigui, qualsevol decisió paterna o materna en aquest sentit és respectable al 100%.


Comentaris

envia el comentari