Imatge de Felip VI amb el seu pare Joan Carles I

Felip VI no en sabia res: La visita familiar que ha rebut Joan Carles a Abu Dhabi

Es tracta d'una dona molt propera a tots dos monarques

El passat mes d'agost va ser quan el rei Joan Carles I va anunciar que se n'anava d'Espanya després que veiessin la llum nombrosos escàndols amorosos i financers que el posaven en el punt de mira. En concret, va prendre la decisió de marxar ni més ni menys que a Abu Dhabi (Emirats Àrabs), i allà roman des de llavors, sembla que sol, encara que hi ha rumors que indiquen que està acompanyat per una amiga especial.

Sigui com sigui, ara ha rebut la visita d'algú molt especial. Es tracta d'una de les persones a les quals més l'estima. Ens estem referint a la seva primogènita, la infanta Helena. Sembla que aquesta ha viatjat fins allà a esquenes del seu germà, Felip VI. I, si fos així, aquest podria haver-se molestat enormement.

La visita de la infanta Helena

Aquest passat cap de setmana és quan, segons el diari 'La Vanguardia', l'esmentada infanta va viatjar sense companyia fins a Abu Dhabi per poder veure el seu pare després de diversos mesos des de la seva marxa d'Espanya. Un empresari, que tornava al nostre país en el mateix avió que la germana de l'actual monarca, va ser qui es va adonar de la seva presència i ha revelat aquesta dada.

D'aquesta manera, segons les informacions que es tenen, Joan Carles I ha rebut la seva primera visita familiar des que està en terres asiàtiques. I, aquesta, segur que l'ha omplert d'alegria, ja que sembla que està molt avorrit per la vida que fa allà.

Bàsicament, sembla que el seu dia a dia es resumeix a fer trucades telefòniques i en acudir al fisioterapeuta. Això sí, cal destacar que s'allotja en un hotel de luxe i compta amb totes les comoditats i atencions que requereix.

Una visita en un dia molt especial

Per descomptat, a més de veure el seu pare, la infanta Helena ha viatjat fins a Abu Dhabi per acompanyar-lo en una data molt especial, ja que precisament aquests dies es complia el 45 aniversari de la proclamació del seu progenitor com a rei. En concret, va accedir al tron el 22 de novembre de 1975.

Sense cap dubte, aquest aniversari li haurà remogut molts sentiments a Joan Carles I pel fet que aquest moment va ser molt especial i va tenir un gran significat per a ell, per a la seva família i per al seu país. Ara, però, gran part d'aquest país no el mira amb bons ulls.

La seva imatge ha caigut en picat després de conèixer-se els seus comptes a Suïssa o els suposats diners que va gastar del Patrimoni Nacional per donar-li una residència a la seva amant, Corinna Larsen.

El rei Joan Carles i el seu retorn a Espanya

Els amics del monarca emèrit no dubten a reconèixer que ell està cansat d'estar a Abu Dhabi i que desitja tornar a Espanya com més aviat millor. No obstant això, és realment complicat tenint en compte que no deixen de sortir informacions que el deixen en evidència pels seus suposats 'tripijocs' econòmics.

Tal és la situació que està vivint que, fins i tot, es posa en seriós dubte que pugui tornar al país per Nadal. Si no tornés a les esmentades festes, seria la primera vegada en 58 anys que no estaria present en el tradicional sopar de la Nit de Nadal que se celebra al Palau de la Zarzuela.

No obstant això, de moment tot són conjectures i caldrà esperar per sortir de dubtes. Però, si continua als Emirats Àrabs, podria succeir que alguna de les seves filles o fins i tot algun dels seus nets s'animessin a visitar-lo allà.