Sorpresa de Rocío i David Flores per l'última exclusiva d'Antonio David

Unes declaracions demolidores que podrien tenir conseqüències legals

Rocío Flores tocant la cara del seu germà
David i Rocío Flores s'enduen una sorpresa amb la portada de 'Diez Minutos' | GTRES

Antonio David Flores torna a ser una vegada més el protagonista d'una exclusiva. L'exmarit de Rocío Carrasco ha concedit una entrevista a Kiko Hernández per a la revista 'Diez Minutos' on torna a treure a la llum les polèmiques que l'han perseguit durant tants anys. El col·laborador de 'Sálvame' carrega contra Rocío Carrasco i Fidel Albiac en una de les entrevistes més sinceres.

Després que sortís a la llum el testament de Francisco Rivera (Paquirri), Antonio David Flores també es pronuncia sobre el llegat que va deixar Rocío Jurado després de la seva mort, sobre el qual assegura que, en l'actualitat, hi hauria més d'un canvi: «Si Rocío Jurado aixequés el cap, canviava el testament», assegura el col·laborador després dels enfrontaments que tenen dividit al clan Jurado-Mohedano.

Antonio David Flores revela els seus problemes econòmics

El gran ressorgir televisiu de l'exguàrdia civil té un origen econòmic. Des que es va separar de Rocío Carrasco, Antonio David Flores ha hagut de fer front a les nombroses demandes que la seva exdona li ha anat interposant al llarg d'aquests anys. Demandes que han anat minvant l'economia del col·laborador, qui ha vist a la televisió la manera de poder pagar els seus deutes.

«M'ha posat al voltant de 18 demandes al llarg d'aquests 20 anys. Li diria que deixi d'asfixiar, ja no puc més», assegura Flores enviant-li un missatge a Rocío Carrasco. Tot i que la Justícia no li ha donat la raó a la mare dels seus fills, el col·laborador ha hagut de desemborsar molts diners: «20.000 o 25.000 euros en cada procediment. En total, uns 350.000 euros», assegura en l'entrevista.

Una situació que està molt lluny de millorar, ja que encara té pendent un judici amb Rocío Carrasco que s'espera que se celebri el 2021. A més, a això se li suma un gran deute que Antonio David Flores manté amb l'Agència Tributària i que ascendiria a «500.000 euros».

Per descomptat, l'economia del col·laborador no està travessant pel seu millor moment, i no és estrany que decidís participar a 'Quiero dinero' per intentar recaptar tot el necessari per alleujar les seves càrregues.

El missatge demolidor d'Antonio David a Fidel Albiac

Durant l'entrevista que li ha dedicat a Kiko Hernández, Antonio David Flores s'ha mostrat d'allò més clar a l'hora d'assenyalar a una de les principals persones en la seva vida que s'ha encarregat d'intentar trencar el seu matrimoni amb Olga Moreno: Fidel Albiac. Per al col·laborador, l'actual marit de Rocío Carrasco és la «mà negra» que s'amaga després de la mala relació que manté Rociíto amb els seus fills, als que no veu des de fa anys.

 A més, també seria el responsable sobre les recents polèmiques amb les seves suposades amants: «Em crida l'atenció que aparegués Malú per part de Kike Calleja. Una mica evident perquè Kike és amic d'ells (Rocío Carrasco i Fidel Albiac)», assenyala el col·laborador. Per tot això, Antonio David Flores ha volgut enviar un missatge a Fidel on li aconsella que «no es pot viure amb tant d'odi».

Compara la situació de l'herència de Kiko Rivera amb Rocío Carrasco

Parlant sobre la seva opinió respecte al tema de l'herència de Kiko Rivera i els estratagemes que Isabel Pantoja ha realitzat a l'esquena, Antonio David Flores ha recordat com Rocío Carrasco va decidir posar a nom de Fidel Albiac totes les seves propietats per evitar així que els seus fills arribessin a heretar alguna cosa.

Una decisió que el col·laborador de 'Sálvame' ha criticat: «És com el cas d'Isabel Pantoja amb Kiko Rivera. Si Rocío aixequés el cap, canviaria el testament. Si l'herència de Rocío Jurado acabés en mans de Fidel Albiac, es moriria de nou», ha sentenciat Antonio David Flores.


Comentaris

envia el comentari