Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

El matrimoni d'Antonio David i Olga Moreno, al límit: apareixen noves persones

Dues noies manifesten tenir proves de les infidelitats de l'exguàrdia civil

Fa unes setmanes, Antonio David Flores i la seva dona, Olga Moreno, van viure una situació realment complicada a causa que a 'Sálvame' van començar a aparèixer testimonis de noies que afirmaven haver tingut un romanç amb ell mentre ja estava casat. És més, fins i tot algun d'aquests va ser confirmat pel polígraf. La parella va passar molt de patiment per aquests comentaris i fins i tot es va arribar a parlar que hi havia un clar distanciament entre ells.

No obstant això, «les aigües es van calmar» i sembla que tots aquests rumors van quedar finalment en res. Però el malson torna de nou al matrimoni perquè han aparegut noves persones que diuen haver estat amants de l'exguàrdia civil. És més, fins i tot manifesten tenir proves que així ho demostren.

Apareixen noves amants 

La tarda d'ahir a 'Sálvame' va ser molt dura per a Antonio David Flores i és que va haver de descobrir que tornava a ser protagonista inesperat de l'actualitat. Tot perquè des del programa de Telecinco es va subratllar que havien rebut nombroses trucades de dones parlant d'ell, concretament, exposant que havien tingut relacions íntimes amb ell.

Això va fer que el col·laborador manifestés molt seriós: «No em fa gens de gràcia». Malgrat això, el seu semblant es va crispar encara més quan el presentador (Kiko Hernández) li va dir que, en concret, eren importants els testimonis de dues noies, ja que aquestes indicaven que tenien proves que «no deixen cap mena de dubte». És més, Kiko va assenyalar: «Asseguren que han tingut molta intimitat amb tu, però això va més enllà. Una diu que ha estat amb tu fa poc, és de Màlaga i fins i tot coneix a Olga Moreno».

L'enuig d'Antonio David va anar fent-se més notable poc després i va reconèixer haver rebut un missatge de la seva dona preguntant-li si era tot una broma. Així, no va dubtar a dir que estava decebut. I a això va afegir que «la lectura que li dono és que sembla que es pretén acabar amb el meu matrimoni. Sembla que és el que interessa».

Olga Moreno parlant amb el seu marit, Antonio David Flores, al carrer
Antonio David creu que hi ha interès a trencar el seu matrimoni | GTRES

La confessió de la suposada amant

No obstant això, el moment més tens de la tarda va arribar quan es va emetre un vídeo amb les paraules d'una d'aquestes dues noies, la qual va manifestar que coneixia a Flores de l'institut, que van coincidir fa un any i que «van sorgir coses». En concret, va exposar: «Ens vam 'liar'». Així mateix, va dir que havien tingut alguna cosa poc abans que ell entrés a 'GH VIP' i que eren de la mateixa zona de Màlaga.

Aquestes manifestacions van enfadar molt al col·laborador de 'Sálvame', que continuava assegurant que tot això era mentida: «Res d'això és veritat». No obstant això, tot i que ho va negar tot, haurem d'esperar. Caldrà veure si aquestes suposades amants treuen a la llum les proves que diuen tenir i també caldrà veure què pensa Olga d'això.