Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Destapen la mentida d'una parella de 'La isla' durant l'emissió d'ahir: «Un muntatge»

Les xarxes han enxampat l'engany

Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'
Una de les parelles de 'La isla de las tentaciones' estaria mentint | Telecinco

Ahir va finalitzar definitivament la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. En aquesta última entrega, Sandra Barneda es retrobava amb totes les parelles que havien passat pel programa. La mateixa presentadora es va sorprendre en veure com una de les parelles que més bona relació tenien, havien decidit trencar. Es tracta d'Inma i Ángel, que després d'uns dies al programa, van decidir abandonar per anar-se'n junts. Sense dubte, aquesta parella estava molt enamorada.

Inma va ser la que va demanar una foguera de confrontació perquè trobava a faltar al seu nòvio. Ángel no s'ho va pensar dues vegades i va decidir marxar amb ella. Fins i tot, tots dos van parlar de viure junts, de casar-se i tenir fills; tot ens indicava que la relació havia de ser idíl·lica. No obstant això, ahir Inma ens va deixar a tots amb la boca ben oberta quan va confessar que havia trencat amb Ángel. Segons el testimoni de tots dos, la relació es va trencar arran d'una forta discussió. Sandra Barneda va ser la que va intentar solucionar les coses, ja que no entenia absolutament res.

En cap moment es va parlar de com es va originar la discussió i què va passar, però Ángel va explicar que no podia perdonar-la, mentre que Inma es va mostrar totalment incrèdula. La cara del jove era sospitósa, massa ferma, mentre que la jove no parava de plorar totalment trencada. L'exparella va decidir parlar i Inma li va pregar a Ángel que tornessin a estar junts. El noi continuava mostrant-se distant i en certes ocasions evitava riure. Finalment, tots dos es van fer una emotiva abraçada.

Ángel i Inma van ser caçats junts

El que sorprèn és la reacció d'Ángel, ja que va estar massa estrany. Les xarxes socials parlen d'un muntatge. Podem estar davant d'una gran mentida, ja que Ángel i Inma podrien seguir estant junts. La revista 'Lecturas' va publicar el 13 d'octubre unes imatges de tots dos passejant pel carrer mentre es besaven. Els seguidors del programa no es creuen aquesta ruptura, ja que fa dues setmanes van ser caçats junts, possiblement abans de l'enregistrament del programa.

A més, Inma va explicar que feia vint dies que no sabia res d'Ángel, de manera que les dates no quadren, ja que la publicació de la revista 'Lecturas' va ser fa deu dies. «És un muntatge», han afirmat molts. Cada vegada són més els que estudien aquesta possibilitat a les xarxes socials. A més molts mitjans han assegurat aquests dies que Inma i Ángel estan molt feliços junts.